top of page

3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.

Bij de ziekte ALS vallen je spieren één voor één uit, totdat je gevangen zit in je eigen lichaam, met de dood als gevolg. Daarom is geld voor onderzoek naar een medicijn voor ALS heel hard nodig. De tijd die iemand nog heeft met dierbaren is kostbaar. De juiste hulpmiddelen zorgen voor meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten. Samen met jou halen we zoveel mogelijk geld op voor Stichting ALS Nederland. Dus waar wacht je nog op?! Kom in actie en steun 3FM Serious Request!

 

Voor elke klant die bij ons een waterontharder aanschaft tussen 19 t/m 24 december, doneren wij €50 aan 3FM Serious Request ten behoeve van Stichting ALS Nederland. Door een product van Z8-Water te kopen, draagt u niet alleen bij aan een betere waterkwaliteit in je huis, maar help je ook mee in de strijd tegen ALS.

Jouw steun kan een wereld van verschil maken. Samen kunnen we niet alleen zorgen voor beter water, maar ook voor een betere wereld. Wij danken u alvast voor uw overweging en hopen van harte dat u zich bij ons aansluit in deze belangrijke missie.

Samenwerking Flipd en Z8-Water (2).png

Onze waterontharders

BASIS

Combi

Combi 2 waterontharder.png

De waterontharder met een gescheiden harstank en zoutvat.

v.a. €1399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 l doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Premium

Ons meest compacte en nieuwste waterontharder. Het beste geschikt voor in de meterkast.

€1649,-

Elektrische waterontharder

Zeer compact en fluisterstil

Vakantiemodus

2200 l doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Kinetico

Geschikt voor iedere gezinssituatie met de meeste geavanceerde technologie.

€2299,-

Mechanische waterontharder

Verbruikt minder zout en water

24/7 zacht water

2460 l doorstroomcapaciteit

bottom of page