top of page

Woont u in regio Ridderkerk en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs u graag bij!

Als u op deze pagina terecht bent gekomen ervaart u waarschijnlijk de hardheid van het water in Ridderkerk of de directe omgeving hiervan. Heeft u bijvoorbeeld last van kalkaanslag op de douchekop, Quooker-kraan óf merkt u na het douchen dat uw huid 'hard' aanvoelt?

Met een waterontharder zegt u gedag tegen kalkaanslag. Wij leggen u graag uit hoe we u kunnen helpen!

Bergschenhoek_020_vooraanzicht_0_1_1024x1024.webp

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, direct naast Ridderkerk;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Ridderkerk zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Ridderkerk zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Woont u in Bolnes, het Centrum, Donkersloot, Drievliet/ Het Zand, Oostendam, Rijsoord of Slikkerveer? Dan komen wij graag met u in contact voor het installeren van een waterontharder bij u thuis.

Woont u in een ander gebied? Bijvoorbeeld in het nieuwbouwgebied Binnenrijk? Dat is voor ons absoluut geen probleem. Zoals aangegeven zijn wij werkzaam in ieder gebied in Ridderkerk.

Waarom een waterontharder in Ridderkerk?

In regio Ridderkerk is het water vrij hard. Misschien ervaart u dit zelf ook wel. Bijvoorbeeld door de blijvende kringen in de binnenrand van uw glazen als deze uit de vaatwasser komen of de aanslag op uw douchekop.

Allicht heeft u via een collega, vriend of vriendin of buurman of buurvrouw in over ons gehoord. Aangezien wij wekelijks tientallen huizen in Ridderkerk voorzien van boterzacht water met behulp van onze waterontharder, bestaat de kans dat u via hen bij ons terecht bent gekomen.

Kalkaanslag in Ridderkerk?

In Ridderkerk ligt de waterhardheid van het water tussen de 4.98 dH en 9,41 dH (Duitse Hardheid). Dit is behoorlijk hard!

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak toch zo'n 15 tot 25 kilo kalk door uw leidingen.

Kalkaanslag is natuurlijk ook niet alleen zichtbaar merkbaar. Ook kan kalk zich natuurlijk ophopen in bijvoorbeeld uw leidingen, rondom de verwarmingselementen óf in uw witgoed. Bijvoorbeeld de wasmachine, koffiezetapparaat of de kalk in Quooker.

Waterontharder ridderkerk bord

Waterontharder kopen in Ridderkerk?

Een waterontharder kopen of bestellen en woont u in Ridderkerk of de directe omgeving hiervan? Dan helpen wij van Z8-Water u heel graag verder.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page