top of page

Nieuwbouw | Hoef & Haag Hagestein

Welkom in Hoef en Haag, de charmante nieuwbouwwijk gelegen tussen Vianen en Hagestein, waar de frisse landelijke sfeer van de Lek en plas Everstein zorgen voor een unieke woonbeleving. Deze levendige wijk bestaat uit deelgebieden Het Lint, De Erven en Het Dorpshart, met in totaal ongeveer 1800 diverse woningen, variërend van eengezinswoningen tot vrijstaande geschakelde huizen. Ontwikkeld door BPD en verkocht door makelaar De Keizer, belichaamt Hoef en Haag een moderne interpretatie van dorps en sfeervol wonen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Hoef en Haag

De nieuwbouwwijk Hoef en Haag, een project ontwikkeld door BPD en aangeboden door makelaar De Keizer, staat als een icoon van diversiteit en duurzaamheid. Elk deel van deze wijk heeft zijn eigen unieke flair: Het Lint, met zijn uitgestrekte natuur en open ruimtes, is perfect voor degenen die van de rust en ruimte van het buitenleven houden. De Erven biedt een speelse, groene omgeving die gezinnen aantrekt, ideaal voor een actief en gemeenschapsgericht leven. In het hart van de wijk ligt Het Dorpshart, een levendige ontmoetingsplek waar buren samenkomen en een sterk gemeenschapsgevoel heerst.

Hoef en Haag onderscheidt zich niet alleen door de diversiteit in woonomgevingen maar ook door zijn strategische ligging dicht bij de stad, waardoor het een perfecte balans biedt tussen een rustige, landelijke leefstijl en de gemakken van het stadsleven. Deze combinatie maakt Hoef en Haag tot een ideale woonbestemming voor een breed scala aan bewoners, op zoek naar een kwaliteitsleven in harmonie met de natuur en de moderne wereld.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langere levensduur van apparaten: In een nieuwe woning zijn alle apparaten kalkvrij. Een waterontharder helpt deze staat te behouden, waardoor apparaten zoals wasmachines en vaatwassers langer meegaan.

  2. Betere waterkwaliteit: Zachter water betekent een betere smaak en minder kalkaanslag, ideaal voor koffie- en thee-liefhebbers.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  4. Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zachter water zorgt voor minder zeepresten en kalkvlekken, wat betekent dat er minder schoonmaakmiddelen en -tijd nodig zijn.

  5. Huid- en haarvriendelijk: Zacht water is beter voor de huid en het haar, wat resulteert in een zachtere huid en gezonder haar.Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Hoef en Haag staat voor duurzaamheid, met woningen die zijn ontworpen voor een lage ecologische voetafdruk. Waterontharders dragen bij aan deze duurzaamheid door de efficiëntie van water gebruikende apparaten te verhogen en het gebruik van reinigingsmiddelen te verminderen.


Collectief voordeel met de buren

Door gezamenlijk een waterontharder aan te schaffen, kunnen bewoners van Hoef en Haag genieten van aanzienlijke kortingen tot €300. Deel de informatie in de wijk-groepsapp, bespreek het met de buren of tijdens buurtborrels om het collectieve voordeel te maximaliseren.


Waterontharder in Hagestein

Ongeacht de regio in Nederland, kalk in het water is een veelvoorkomend probleem. In Hagestein biedt een waterontharder de perfecte oplossing om kalkaanslag te voorkomen en de kwaliteit van het leidingwater te verbeteren.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de collectieve aankoop van een waterontharder en wilt u profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt? Laat uw gegevens achter om meer informatie te ontvangen over hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst in Het verborgen geheim, terwijl u tegelijkertijd geniet van zachter water in uw nieuwe thuis.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page