top of page

Nieuwbouw Boss Capelle aan de IJsel

Welkom bij Boss, het nieuwe en exclusieve woonproject in Capelle aan de IJssel. Gelegen aan de rand van het rustgevende Schollebos, biedt Boss een unieke combinatie van natuur en stedelijke voorzieningen. De unieke bouw en de mooie ligging maken het de perfecte woon wijk

Ontdek de nieuwbouwwijk Boss

Boss onderscheidt zich door zijn prachtige locatie en het diverse aanbod van woningen. In de eerste fase zijn 38 woningen gerealiseerd. Nu is de voorinschrijving voor de tweede fase geopend, waarin vijf vrijstaande boswoningen en twee half vrijstaande woningen worden aangeboden. Deze tweede fase markeert het hoogtepunt van dit unieke woonproject.

Wat Boss bijzonder maakt, is niet alleen de hoogwaardige architectuur en de ruime opzet van de woningen, maar ook de uitstekende ligging. Met de Capelseweg om de hoek bent u binnen vijf minuten op de A20 en binnen een kwartier in het centrum van Rotterdam. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; het nabijgelegen busstation biedt regelmatige verbindingen naar Rotterdam Alexandrium, Capelsebrug en Oostgaarde. Daarnaast ligt het metrostation De Terp op slechts zeven minuten afstand.

Direct naast de woonwijk bevindt zich het Schollebos, ideaal voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Voor gezinnen is speeltuin Ravottia een geweldige plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Dit project, ontwikkeld door Mahler Vastgoed en verkocht door Van Herk Makelaars, belooft een ongekend woongenot voor zijn toekomstige bewoners.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwbouwwoning biedt tal van voordelen:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Een waterontharder voorkomt kalkafzetting in uw apparatuur, wat hun levensduur verlengt en efficiëntie verhoogt.

  • Gezonder haar en huid: Zacht water is beter voor uw huid en haar, waardoor u minder last heeft van uitdroging en irritatie.

  • Minder schoonmaakwerk: Geen kalkaanslag betekent minder schrobben en reinigen in de badkamer en keuken.

  • Lagere energiekosten: Apparaten zoals boilers en wasmachines werken efficiënter met zacht water, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  • Milieuvriendelijk: Met een waterontharder heeft u minder schoonmaakmiddelen en shampoo nodig, wat beter is voor het milieu.

Nieuwbouwwoningen zijn de ideale plek om een waterontharder te installeren, omdat alle leidingen en apparatuur nieuw en kalkvrij zijn. Dit is het perfecte moment om de voordelen van zacht water te benutten en uw huis te beschermen tegen toekomstige kalkschade.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoningen

Boss in Capelle aan de IJssel zet hoog in op duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van de nieuwste technologieën om het energieverbruik te minimaliseren. Denk aan zonnepanelen, goede isolatie en energiezuinige installaties.

Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen en hun energieverbruik te optimaliseren. Minder kalk betekent efficiënter werkende apparaten, wat resulteert in minder energieverbruik en dus een kleinere ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Een uniek voordeel voor de bewoners van Boss is de mogelijkheid om collectief een waterontharder aan te schaffen. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel €300,- per huishouden. Dit maakt het niet alleen financieel aantrekkelijk, maar versterkt ook de gemeenschapszin. Deel deze kans met uw buren in de wijkapp of bespreek het tijdens een buurtborrel. Samen kunt u profiteren van een collectieve aanbieding en bijdragen aan een duurzame en comfortabele woonomgeving.


Waterontharder in Capelle aan de IJssel

Het water in Nederland bevat overal kalk, maar de hoeveelheid varieert per regio. In Capelle aan de IJssel kan het kalkgehalte hoger zijn, wat leidt tot kalkaanslag in leidingen en apparatuur. De beste oplossing hiervoor is het installeren van een waterontharder. Hiermee beschermt u niet alleen uw huishoudelijke apparaten, maar geniet u ook van de voordelen van zacht water in uw dagelijkse leven.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in Boss? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Mis deze kans niet om te profiteren van zacht water en de voordelen die een waterontharder biedt in uw nieuwe woning in Boss.

Schrijf u nu in en ontdek de voordelen van een waterontharder in uw nieuwe droomwoning!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

0

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page