top of page

Kinetico vs Premium waterontharder

Kinetico waterontharder

Bij Z8-Water begrijpen we het belang van een geïnformeerde keuze wanneer het aankomt op de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom presenteren we u een gedetailleerde vergelijking tussen onze twee paradepaardjes: de Kinetico en de Premium waterontharder.

Prijs en Waarde

De Kinetico waterontharder is geprijsd op €2299,-. Dit model biedt een uitstekende prestatie door zijn geavanceerde E-MAX technologie, die werkt zonder elektriciteit, wat leidt tot een lagere operationele kost.Afmetingen en Plaatsing

Met compacte afmetingen van 46,8 x 21,9 x 49,8 cm is de Kinetico ideaal voor kleinere ruimtes en vereist het geen elektrische aansluitingen, wat de installatie flexibel maakt.Doorstroomcapaciteit en Geschiktheid

Met een capaciteit van 2460 liter per uur kan de Kinetico elk huishouden van zacht water voorzien, ongeacht de grootte of het aantal bewoners.


Zoutverbruik

De Kinetico onderscheidt zich door een extreem zuinig zoutverbruik. De regeneratie wordt enkel geactiveerd wanneer nodig, waardoor er minder zout wordt verbruikt. Dit model wordt geleverd met 4 blokken zout van 4 kg, wat het bijvullen vergemakkelijkt.


Voordelen

  • Geen elektriciteit nodig, wat betrouwbaarheid en energiebesparing verzekert.

  • Milieuvriendelijk met minder zoutverbruik.

  • Onbeperkte capaciteit dankzij de dubbele harsflessen, waardoor het voor elk huishouden geschikt is.

Nadelen

  • De aanschafprijs kan aan de hoge kant zijn, maar dit wordt gecompenseerd door de lagere gebruikskosten.

Premium waterontharder

Bij Z8-Water begrijpen we het belang van een geïnformeerde keuze wanneer het aankomt op de kwaliteit van uw drinkwater. Daarom presenteren we u een gedetailleerde vergelijking tussen onze twee paradepaardjes: de Kinetico en de Premium waterontharder.

Prijs en Waarde

De Premium waterontharder is verkrijgbaar voor €1649,- en is een favoriet door zijn stille werking en moderne uitstraling. Daarnaast kan de waterontharder en zoutvat apart van elkaar geplaatst worden. Je bent flexibeler met de installatielocatie.


Afmetingen en Plaatsing

De afmetingen van het zoutvat zijn 25,3 x 25,3 x 41,5 cm en de waterontharder zelf meet 25,3 x 31,2 x 56,5 cm. De Premium is ontworpen om naadloos in de huishoudelijke omgeving te passen.


Doorstroomcapaciteit en Geschiktheid

Met een doorstroomcapaciteit van 2200 liter per uur is het Premium model geschikt voor gemiddelde tot grote huishoudens, tot ongeveer 200m3 waterverbruik of een gezin van vier personen.


Zoutverbruik

Het Premium model is ook ontworpen om efficiënt om te gaan met zout. Het maakt gebruik van twee zakken regeneratiezout van 25 kg en regenereert alleen wanneer dit nodig is, wat helpt om zout te besparen en overmatig gebruik te voorkomen.


Voordelen

  • Fluisterstil en energiezuinig.

  • Voorkomt condensatie, wat bijdraagt aan de levensduur van het apparaat.

  • Volumegestuurde regeneratie zorgt voor een efficiënt zoutverbruik.


Nadelen

  • Afhankelijk van elektriciteit voor bediening.

  • Geschikt voor huishoudens tot vier personen, wat minder is dan de Kinetico.

Conclusie

Bij Z8-Water staan we voor innovatie en kwaliteit, wat gereflecteerd wordt in onze twee toonaangevende modellen: de Kinetico en de Premium waterontharder. De keuze tussen deze twee hangt af van verschillende factoren die uniek zijn voor uw situatie.

De Kinetico is een uitstekende keuze voor diegenen die een zorgeloze oplossing zoeken, vrij van elektriciteit, met hoge prestaties en een zeer efficiënt zoutverbruik. Dit model is bijzonder geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met variabele watergebruikspatronen, dankzij de slimme, vraaggestuurde regeneratie. De hogere investering wordt in de loop van de tijd gecompenseerd door de aanzienlijke besparingen op energie- en zoutkosten, wat het een duurzame keuze maakt voor de milieubewuste consument.

Aan de andere kant is de Premium waterontharder een fantastische match voor moderne huishoudens die het gemak van geavanceerde functies zoals de fluisterstille werking en de slimme regeneratie waarderen. Met zijn stijlvolle ontwerp en de mogelijkheid om condensatie te voorkomen, biedt het een balans tussen esthetiek en functionaliteit. De Premium is ideaal voor middelgrote huishoudens en zorgt voor een comfortabele en efficiënte wateronthardingservaring, met de toegevoegde zekerheid van een vakantiestand om bacteriegroei tegen te gaan.

In de uiteindelijke beslissing spelen uw budget, de grootte van uw huishouden, en uw voorkeur voor ecologische duurzaamheid of technologische gemakken een cruciale rol. Met de Kinetico en de Premium biedt Z8-Water twee geavanceerde opties aan die elk hun eigen unieke voordelen hebben, zodat u kunt genieten van zacht en zuiver water in uw eigen huis. Neem de tijd om uw opties te overwegen en kies de waterontharder die niet alleen vandaag aan uw behoeften voldoet, maar ook toekomstbestendig is voor de komende jaren.

Project Gallery

bottom of page