top of page

Gratis advies aan huis

Bij Z8-Water waterontharders staat onze klant áltijd op de eerste plaats. Wij komen dan ook graag, geheel vrijblijvend en kosteloos, bij u thuis langs om de mogelijkheden voor het plaatsen van een waterontharder te bekijken.

Hierdoor weet u áltijd op voorhand of er meerkosten bij de installatie komen. Ook zal één van onze ervaren experts uitgebreid de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Huisbezoek z8-water

Woont u in Zuid-Holland?


Z8-Water is een lokale partij. Dat betekent dat wij álles zelf doen. Hier valt het voortraject dus ook onder. Woont u in Zuid-Holland? Dan komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken. U woont immers in ons vaste werk- en installatie gebied.

Woont u ergens anders in Nederland?

Geen probleem! Wij komen alsnog graag vrijblijvend bij u langs. Het kan daarentegen zijn, dat we naderhand contact met u opnemen om de afspraak te combineren met andere afspraken, wanneer we in uw regio zijn. Dit doen wij uit duurzaamheid- en milieuoverwegingen.

Hoe werkt het?


1️⃣ Kies en datum in onderstaande kalender;

2️⃣ Selecteer een tijd, welke uw agenda het beste schikt;

3️⃣ Vul uw woon- en adresgegevens in en bevestig de afspraak.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page