top of page

Over Z8-Water

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor zowel particulier en zakelijk gebruik.

Ron Molle, één van onze oprichters, heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten.

Eenmaal terug aan wal in Nederland, heeft Ron zijn passie en kennis voortgezet en is hij zijn eigen bedrijf gestart. Sinds enkele jaren is dit bedrijf overgegaan in Z8-Water.

Onze waterontharders zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Bijvoorbeeld onze mechanische waterontharder, de Kinetico.

Bij Z8-water zijn we trots op onze klantenservice en ondersteuning. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften, en we bieden uitgebreide ondersteuning na verkoop om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren.

Én Ron? Hij is nog steeds in dienst en actief binnen het bedrijf.

Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatie traject.

Wij staan voor een totaalpakket, zonder zorgen én dat voor de scherpste prijs, op basis van de opgedane ervaring en kennis in de laatste 25 jaar!

Wat we doen, doen we goed

Dag in dag uit, genieten iedere dag weer duizenden mensen door heel Nederland van Z8 en kalkvrij water. Met meer dan 25 jaar ervaring, standaard 15 jaar all-in garantie en een onderhoudsvrije waterontharder, garanderen wij jou van kalkvrij water. 

 
pexels-yan-krukau-8867434.jpg

Bereikbaar

Wij zijn elke werkdag tussen 08.00 en 18.00 bereikbaar. Wij zitten voor u klaar!

Ontwerp_zonder_titel_2_1296x1296.jpg

Transparantie

Geen addertjes onder het gras. Je weet bij ons áltijd op voorhand waar je aan toe bent.

Ontwerp_zonder_titel_1_1512x1512.jpg

Beloofd is beloofd

Wat we hebben afgesproken met elkaar, komen we na. Beloofd is beloofd.

5d88bb0927e0a817872270-scaled.jpg

Garantie

Geen onderhoudscontract, geen verplichtingen. Wel 15 jaar all-in garantie.

Commercieel binnendienst medewerker.jpg

Passie

Wij werken altijd met passie en plezier. En dat merk je! Één team, één taak. 

Huisbezoek z8-water

Ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring, zijn wij dé waterontharder specialist in Zuid-Holland.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page