top of page

Waterontharder kopen?

Wilt u een waterontharder kopen en afrekenen met hard water en de gevolgen ervan? Bij Z8-Water vindt u de perfecte oplossing. Als specialist in waterontharders bieden wij hoogwaardige systemen die u helpen te genieten van het plezier en comfort van zacht water. Met onze waterontharders vermindert u kalkaanslag, bespaart u tijd en geld op onderhoud en profiteert u van talloze andere voordelen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de ideale waterontharder die past bij uw behoeften. Verbeter uw levenskwaliteit en geniet van de voordelen van zacht water door vandaag nog een waterontharder te kopen.

Bij Z8-Water hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat we voor iedere woonsituatie een geschikte waterontharder kunnen aanbieden. Dit is onder andere afhankelijk van uw waterverbruik, het aantal personen in huis, de doorstroomcapaciteit die past bij uw woonsituatie en de locatie waar de waterontharder geplaatst wordt. Zo koopt u altijd de geschikt waterontharder.

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a. €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Premium 4 uitgeknipt.png

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. En uniek dankzij het Touchscreen.

€1.799,-

Portable 3,5'' Touchscreen

Zeer compact en fluisterstil

Geïntegreerde zoutmelder

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

Waarom zou ik een waterontharder kopen?

Het kopen van een waterontharder biedt u talloze voordelen voor u en uw huishouden. Hard water bevat mineralen zoals calcium en magnesium, die kalkaanslag veroorzaken op kranen, sanitair en huishoudelijke apparaten. Met een waterontharder kunt u deze problemen voorkomen, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoud en reparaties. Bovendien verbetert zacht water de efficiëntie van zeep en schoonmaakmiddelen, waardoor u minder hoeft te gebruiken voor hetzelfde resultaat. Kortom, een waterontharder zorgt voor een comfortabeler en kostenbesparend huishouden.

Is een waterontharder gezond?

Ja, een waterontharder is gezond. In feite kunnen de voordelen van zacht water zelfs gunstig zijn voor uw huid en haar. Hard water kan de natuurlijke oliën op uw huid en haar wegnemen, waardoor ze droog en dof kunnen worden. Met een waterontharder vermindert u de aanwezigheid van mineralen die deze problemen veroorzaken. U zult merken dat uw huid zachter aanvoelt en dat uw haar gezonder en glanzender wordt. Bovendien kan het gebruik van zacht water helpen om huidirritaties en jeuk te verminderen. Kortom, een waterontharder draagt bij aan een gezondere en stralende uitstraling.

Welke waterontharder werkt echt?

Het kiezen van de juiste waterontharder is essentieel om de gewenste resultaten te behalen. Bij ons heeft u een breed scala aan waterontharders waaruit u kunt kiezen, die allemaal effectief zijn in het verminderen van de waterhardheid. Onze systemen maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals ionenwisseling, om de mineralen in het water te verwijderen. We bieden verschillende modellen en capaciteiten, zodat u kunt kiezen welke waterontharder het beste past bij uw behoeften en budget. Onze betrouwbare en hoogwaardige waterontharders zijn ontworpen om langdurig en effectief te werken, zodat u kunt genieten van zacht water in uw huis.

Wat doet kalk met je haar?

Kalk in hard water kan nadelige effecten hebben op uw haar. Het kan uw haar dof en futloos maken en de natuurlijke glans aantasten. Bovendien kan kalkaanslag op uw hoofdhuid en haarzakjes zich ophopen, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Door het gebruik van een waterontharder kunt u de aanwezigheid van kalk in het water verminderen, waardoor uw haar gezonder en gladder wordt. U zult merken dat uw haar gemakkelijker te stylen is en dat het er gezonder uitziet en aanvoelt.

Hoe weet u of een waterontharder werkt?

Het is belangrijk om te weten of uw waterontharder naar behoren werkt. Een eenvoudige manier om dit te controleren, is door te letten op de aanwezigheid van kalkaanslag op uw kranen en sanitair. Als u merkt dat er nog steeds kalkaanslag ontstaat, kan dit erop wijzen dat uw waterontharder niet goed werkt of dat het systeem moet worden onderhouden. Daarnaast kunt u ook de hardheid van het water testen met behulp van een waterhardheidstestkit. Deze hardheidstestkits worden standaard meegeleverd bij de waterontharder.

Welke waterontharder is geschikt voor mij?

De juiste waterontharder is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huishouden, de waterhardheid en uw specifieke behoeften. Bij ons helpen we u graag bij het kiezen van de waterontharder die het beste bij uw situatie past. Onze experts kunnen de waterhardheid bij u thuis analyseren en u adviseren over het meest geschikte systeem. Of u nu een compacte waterontharder nodig heeft voor een klein huishouden of een krachtiger systeem voor commerciële toepassingen, wij hebben de oplossing die aan uw behoeften voldoet.

bottom of page