top of page

Antikalksysteem

Een antikalksysteem is een onmisbaar apparaat in elk huishouden vanwege de vele voordelen die het biedt voor de waterkwaliteit en de levensduur van huishoudelijke apparaten. Heeft u momenteel veel last van kalkaanslag en wilt u het probleem bij de oorzaak aanpakken? Dan is het verstandig om te investeren in een antikalksysteem. Bekijk onze antikalksystemen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Antikalksystemen

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een permanente oplossing tegen kalkaanslag?

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij een permanente oplossing tegen kalkaanslag in huis weten te ontwikkelen. Wilt u ook genieten van de voordelen van een kalkvrij huis? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan1

Waarom een antikalksysteem installeren?

Om kalkaanslag te voorkomen: Het belangrijkste doel van een antikalksysteem is het voorkomen van kalkaanslag op leidingen, kranen, douchekoppen en huishoudelijke apparaten. Hierdoor blijven uw apparaten efficiënt werken en bespaart u op onderhouds- en reparatiekosten.

 

Zacht water voor persoonlijk gebruik: Een antikalksysteem zet hard water om in zacht water door calcium- en magnesiumionen te verwijderen. Dit resulteert in zachter water tijdens het douchen, wassen en schoonmaken. Zacht water is bovendien vriendelijk voor huid en haar! 

 

Energie-efficiëntie: Zacht water zorgt voor een efficiëntere werking van warmwaterapparaten, zoals boilers en verwarmingssystemen. Dit kan leiden tot energiebesparing en lagere energierekeningen.

 

Minder zeep- en reinigingsmiddelen: Zacht water vereist minder zeep en reinigingsmiddelen, omdat het beter schuimt en grondiger spoelt. Dit bespaart geld op schoonmaakproducten en draagt bij aan milieuvriendelijkheid.


Langere levensduur van apparaten: Apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en koffiezetapparaten gaan langer mee in zacht water, omdat ze vrij blijven van kalkaanslag en corrosie.

Beste anti kalk systeem

Op zoek naar het beste anti kalk systeem van dit moment? Z8-Water heeft meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding. Onze anti kalk systemen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Ons antikalksysteem is al in meer dan 400 Nederlandse huishoudens geplaatst.
 

De prijs van een anti kalk systeem

In de markt zijn er verschillende antikalksystemen verkrijgbaar, in verschillende prijsklassen. Bij Z8-Water koopt u een antikalksysteem vanaf €1.399,-.  Best een investering, maar wist u dat het mogelijk is om in termijnen te betalen? Bovendien bespaart u op lange termijn op uw energiekosten!

Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een antikalksysteem. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de offerte? Wij zorgen ervoor dat het antikalksysteem binnen 3 weken geïnstalleerd is in uw huis.

bottom of page