top of page

Premium PLUS 

Ons meest geavanceerde model

De Premium PLUS is uniek in zijn soort. Wij vertellen je graag waarom.

Met behulp van het 3,5" portable touchscreen monitor je alles in één oogopslag. Denk daarbij aan de geïntegreerde zoutmelder, waterverbruik, spoelbeurten en nog veel meer!

De waterontharder is fluisterstil tijdens het regenereren door de luxe en moderne behuizing. De doorstroomcapaciteit van het Premium-model waterontharder is daarnaast ook hoger dan onze Combi-modellen, waardoor de Premium uitermate geschikt is voor huizen met meerdere badkamers of wanneer er veel water tegelijk wordt gebruikt.​

€1.799,-

Levering en prijzen inclusief:

  • Volledige installatie

  • Touchscreen

  • 15 Jaar garantie

  • 2 zakken regeneratiezout 15KG

Untitled design (9).jpg

Geschikt voor uw Quooker®

De waterontharders van Z8-Water zijn geschikt voor uw Quooker. Niet elke waterontharder is namelijk geschikt voor een Quooker. Zo weten wij vele Quooker-bezitters elke dag blij te maken met kokend, kalkvrij water, direct uit de kraan.

3,5 " Touchscreen

Uniek in zijn soort.

De Premium PLUS is nu beter dan ooit tevoren.

Bekijk de geschiedenis van je waterverbruik, zie real-time hoeveel water er wordt onthard, pas gemakkelijk de instellingen aan en krijg een melding wanneer het zout bijna op is. Kortom; zelfs zonder kennis van waterbehandeling regel je zelf alles in één handomdraai.

Dankzij de Smart Control functie is de ontharder zowel tijds als volume gestuurd en beschikt over een vakantiemodus.

Still_9_0091-min.png
Still_7_0091-min.png

Geïntegreerde zoutmelder

Ervaar de ultieme gebruiksgemak met ons vernieuwde Premium Plus model, dat nu voorzien is van een geavanceerde geïntegreerde zoutmelder.

 

Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te raden wanneer het tijd is om zout bij te vullen. Met een eenvoudige melding houdt de zoutmelder u op de hoogte, waardoor uw apparaat altijd met optimale efficiëntie functioneert.

 

Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw Premium+ model, maar zorgt ook voor een constante prestatie die uw verwachtingen overtreft. Perfect voor diegenen die waarde hechten aan comfort en efficiëntie in hun dagelijkse routine. Kies voor gemak, kies voor ons Premium Plus model met geïntegreerde zoutmelder.

Past zich aan op jouw waterverbruik

Smart Control

De slimme computer is het hart van de waterontharder, dit stuurt de waterontharder als het ware aan.

Dankzij de Smart Control technologie word het waterverbruik bijgehouden en past de waterontharder zich op basis daarvan aan. Dit is allemaal inzichtelijk, ook voor jou. Zo weet de waterontharder precies wanneer de harstank verzadigd is, hoe vaak er geregenereerd is en op welk moment. Dit noemen we een waterontharder die volumegestuurd is.

Ook heeft de Premium waterontharder een vakantiestand. Dit zorgt ervoor dat het water niet langer dan 14 dagen stil blijft staan in de harstank en voorkomt daarmee bacteriegroei. 

WhatsApp Image 2024-03-28 at 5.07.53 PM (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-03-28 at 5.07.53 PM (6).jpeg

Portable Screen

Plaatst het touchscreen op de gewenste plek

Met ons Premium Plus model geniet u van nog meer flexibiliteit dankzij het afneembare bedieningspaneel. Dit innovatieve ontwerp maakt het mogelijk om het scherm los te koppelen en op een handige locatie, zoals aan de muur in de meterkast, te monteren.

 

Ideaal voor wanneer u de waterontharder in minder toegankelijke ruimtes zoals de kruipruimte wilt plaatsen. Het losgekoppelde bedieningspaneel zorgt ervoor dat u altijd gemakkelijk toegang heeft tot alle bedieningsopties, zonder dat u zich in nauwe of moeilijk bereikbare plaatsen hoeft te begeven.

 

Maximale functionaliteit en bedieningsgemak, waar u het nodig heeft. Kies voor het Premium Plus model en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt waterbehandeling kan zijn.

Ga gerust op vakantie

Vakantiestand

Het Premium Plus model is uitgerust met een vakantiestand. Deze vakantiestand voorkomt dat er bacterievorming kan ontstaan. Als er een aantal dagen geen water wordt gebruikt gaat de waterontharder automatisch een korte periode spoelen.

WhatsApp Image 2024-03-28 at 5.07.53 PM (2).jpeg

Specificaties

bottom of page