top of page

Combi waterontharder

Onze krachtige Combi modellen garanderen u van kalkvrij water voor een zachte prijs. Ook wel ons 'basis-model'.

 

Dit type waterontharder heeft een gescheiden harstank en zoutreservoir.​ Deze kunnen zowel naast, boven als afzonderlijk van elkander worden geplaatst. Hierdoor is installatie van de waterontharder in de meterkast, kruipruimte, trapkast of kelder vrijwel altijd mogelijk.

Deze Combi-modellen beschikken over ieder een andere hoeveelheid harsinhoud. Afhankelijk van uw waterverbruik op jaarbasis bepaalt dit welk type Combi-model bij u past.

v.a. €1.399,-

Levering en prijzen inclusief:

  • Volledige installatie

  • Overstroombeveiliging

  • Kalkmetingsset DH

  • 2 zakken regeneratiezout 25KG

  • 21 % BTW

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900.jpg
Untitled design (9).jpg

Geschikt voor uw Quooker®

De waterontharders van Z8-Water zijn geschikt voor uw Quooker. Niet elke waterontharder is namelijk geschikt voor een Quooker. Zo weten wij vele Quooker-bezitters elke dag blij te maken met kokend, kalkvrij water, direct uit de kraan.

Inclusief condenshoes

Al onze Combi waterontharders zijn voorzien van een zwarte condens hoes

 

Dit voorkomt eventuele condensvorming door het minimaliseren van temperatuurverschillen. 

Condensatie op een waterontharder kan ontstaan door het temperatuurverschil tussen de omgeving en de waterontharder zelf. Dit komt door bijvoorbeeld slechte isolatie of een natte kruipruimte.

c-2023-10-09-11-06-17-625.jpg
Combi waterontharder klep ingezoomd.png

Tijds- en volumegestuurd

De slimme computer is het hart van de waterontharder, dit stuurt de waterontharder als het ware aan.

De Combi waterontharder gaat pas regenereren wanneer dit echt nodig is. Hij berekent hoeveel water er in huis wordt verbruikt en weet precies wanneer de harstank verzadigd is. Dit noemen we een waterontharder die volumegestuurd is.

Ook heeft de Combi waterontharder een vakantiestand. Dit zorgt ervoor dat het water niet langer dan 14 dagen stil blijft staan in de harstank en voorkomt daarmee bacteriegroei. Dit voorkomt bacteriegroei.

Geen ruimte te klein

Onze Combi waterontharders zijn zeer compact en kunnen op veel manier geplaatst worden.

Dit type waterontharder heeft een gescheiden harstank en zoutreservoir.​ Deze kunnen zowel naast, boven als afzonderlijk van elkander worden geplaatst. Hierdoor is installatie van de waterontharder in de meterkast, kruipruimte, trapkast of kelder vrijwel altijd mogelijk.

c-2023-10-09-11-06-17-625.jpg
Z8-premium variant render front1900-min_edited.jpg

Zorgeloos genieten, zonder onderhoud  

Onze waterontharders zijn geheel onderhoudsvrij. Onze waterontharders regenereren zichzelf elke 10-14 dagen. Ook als u geen water verbruikt. Daarmee voorkomen we stilstaand water, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

 

Daarnaast zijn onze waterontharders ontworpen voor langdurig gebruik. Wij geven niet voor niets 15 jaar all-in garantie, inclusief aansluitmateriaal, arbeid en zelfs de voorrijkosten. Is er dus iets aan de hand met uw waterontharder? Bij ons geen dure of onnodige onderhoudsbeurten. Bij ons geen jaarlijkse verplichte onderhoudsbeurten of aanschaf van producten.

U sluit dus geen onderhoudscontract met ons af. Vrijheid is blijheid.

Waterontharder op basis van zout

Regeneratiezout, vaak gewoonweg zout genoemd, is niet zoals het zout dat u in uw keuken gebruikt. Dit speciaal ontwikkelde zout is ontworpen voor gebruik in waterontharders en speelt een centrale rol in het ionenwisselingsproces, de techniek die gebruikt wordt om hard water om te zetten in zacht water.

Het bijvullen van het regeneratiezout is eenvoudig en onze systemen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en minimale onderhoudsvereisten. Zo kunt u zonder zorgen genieten van de voordelen van zacht water.

e83c09f0-4dc3-5ecc-9030-16af6973efff.jpeg
bottom of page