top of page

Kinetico
Premier Compact

Onze Kinetico waterontharder maakt het verschil. De Kinetico is simpelweg de beste waterontharder, die de markt kan bieden. Uitgerust met de geavanceerde E-MAX technologie combineert dit model maximale prestatie en eco-efficientië in een compact design.

 

Deze waterontharder voorziet uw huishouden in elke mogelijke samenstelling 24/7/ 365 van zacht en kalkvrij water. Dit 2-in-1-model bevat zowel een dubbele (Duplex) hardkern als zoutvat.

€2.299,-

Levering en prijzen inclusief:

  • Volledige installatie

  • Overstroombeveiliging

  • Kalkmetingsset DH

  • 4 blokken regeneratiezout 8KG

  • 21 % BTW

premier_compact_header.jpg
Untitled design (9).jpg

Geschikt voor uw Quooker®

De waterontharders van Z8-Water zijn geschikt voor uw Quooker. Niet elke waterontharder is namelijk geschikt voor een Quooker. Zo weten wij vele Quooker-bezitters elke dag blij te maken met kokend, kalkvrij water, direct uit de kraan.

Altijd zacht water

Onze Kinetico compact waterontharders maken gebruik van twee harsflesen, dit zorgt voor een dubbele capaciteit. Dit betekent dat u continu 24/7 van zacht water kunt genieten. Wanneer één harsfles regenereert levert de andere harsfles nog zacht water.

Ook zorgt dit ervoor dat u een minimaal drukverlies heeft.

Doorsnee Premier Compact.jpg
1520221675624.jpg

Stroomloze waterontharder

De Kinetico Compact werkt door middel van bewegend water (hydraulisch). Hierdoor is er geen aansluiting op de elektriciteit vereist.

 

Hierdoor meet de waterontharder wanneer het tijd is om te regenereren, zodat er geen water én geen zout wordt verspild. Ook het spoelen gebeurt met zacht water. 

Quiet Drive

De geperfectioneerde Quiet Drive besturingsklep van de Kinetico Premier Compact XP werkt fluisterstil en zorgt voor minimale storings- en geluidsniveaus.

 

Hierdoor functioneert de waterontharder onder bijzonder lage geluidsniveaus maar levert toch consequent hoge prestaties. Tevens is het toestel voorzien van een gemakkelijk te bedienen magnetisch deksel voor het bijvullen van zout.

ongestoord Bos
Category_Images_550x778_eca5cf31-738c-47cd-aa1a-2de72c541129_550x.webp

Zorgeloos genieten, zonder onderhoud  

Onze waterontharders zijn geheel onderhoudsvrij. Onze waterontharders regenereren zichzelf elke 10-14 dagen. Ook als u geen water verbruikt. Daarmee voorkomen we stilstaand water, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

 

Daarnaast zijn onze waterontharders ontworpen voor langdurig gebruik. Wij geven niet voor niets 15 jaar all-in garantie, inclusief aansluitmateriaal, arbeid en zelfs de voorrijkosten. Is er dus iets aan de hand met uw waterontharder? Bij ons geen dure of onnodige onderhoudsbeurten. Bij ons geen jaarlijkse verplichte onderhoudsbeurten of aanschaf van producten.

U sluit dus geen onderhoudscontract met ons af. Vrijheid is blijheid.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page