top of page

Waterontharder voor nieuwbouw

Wanneer u investeert in een nieuwbouwwoning, wilt u dat de woning moeiteloos jarenlang meegaat. Niet alleen het huis maar ook alle witgoed apparaten. Een waterontharder zal zeker bijdragen aan een langere levensduur van uw witgoed apparaten, maar ook het gemaks comfort zal vele malen beter worden.

Nieuwbouw rijtjeshuizen

Waar moet ik rekening mee houden voor een waterontharder?

Bij het plaatsen van een waterontharder moeten er een aantal eisen zijn voordat er een waterontharder geplaats kan worden.

De waterontharder moet aangesloten worden op de afvoer, dit zit vaak in de kruipruimte of kan worden aangelegd in de meterkast. Mocht dit niet zo zijn, vraag dit dan bij de aannemer.

De waterontharder wordt meestal direct na de watermeter geplaatst, deze zit vaak in de meterkast, kruipruimte of watermeterput. Hierop sluiten wij de waterontharder aan, zodat al het water wat u woning binnen komt kalkvrij is.

Onze waterontharder zijn elektrische waterontharders, wat betekent dat wij een aansluiting moeten hebben op de stroom.

Koop collectief een waterontharder

Wilt u samen met uw wijk een waterontharder aanschaffen? Dan kunnen wij een speciale collectieve korting weggeven voor een waterontharder. Dit bespaart soms honderden euro's. Vraag hiernaar bij de klantenservice

De voordelen van een waterontharder bij een nieuwbouwwoning

✅  Voorkom kalkaanslag in je nieuwe sanitair, keuken of apparatuur;
✅  Een langere levensduur van witgoed;
✅  Zacht water is beter voor de huid;
✅  Een beter milieu, begint bij een waterontharder;
✅  Je bespaar op je energierekening, wasmiddel en wasverzachter.

Lees meer over de voordelen van een waterontharder in onze blog!

Wacht niet te lang met een waterontharder!

Veel nieuwbouwwoningen zijn allemaal voorzien van warmtepompen, boilers en regendouches. Al deze apparatuur heeft direct al last van kalkaanslag

Om deze apparatuur goed en mooi te houden en de levensduur van de apparatuur te verlengen is dus mogelijk een verstandige keuze om een waterontharder direct te laten installeren in je nieuwbouw huis of woning.

Kan ik een waterontharder financieren vanuit mijn bouwdepot?

Indien je ervoor kiest een waterontharder mee te nemen in de bouwplannen van je nieuwbouwhuis, is het een raadzaam idee om hier in de totaalbegroting van de verbouwing rekening mee te houden. Op deze manier kun je de waterontharder ook financieren vanuit het bouwdepot.

Allicht biedt je hypotheekverstrekker ook de mogelijkheid om energiebesparende initiatieven, zoals een waterontharder, mee te financieren in de hypotheek.

Hypotheekverstrekkers stimuleren vaak ideeën, welke bijdragen aan duurzaamheid.

Kortom, informeer naar de mogelijkheden bij de projectaannemer en je hypotheekverstrekker. Wij denken graag met je mee.

Mocht je graag advies of informatie willen over een waterontharder in je nieuwbouwwoning, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Waterontharder, wel of niet doen in nieuwbouw?

Als je overweegt om een waterontharder voor je nieuwbouw huis te kopen, heb je vast al een redenen daarvoor gezien. Sommige daarvan kan je duidelijk zien, bijvoorbeeld kalkaanslag. Andere redenen zijn misschien niet direct zichtbaar, maar ervaar je wel als je kiest voor een waterontharder, bijvoorbeeld zachter douchewater of een vollere smaak van koffie.

Twijfel je nog of heb je nog vragen over onze waterontharder? Geen probleem! Als enige aanbieder van waterontharders in Nederland, bieden wij je de mogelijkheid een vrijblijvend en gratis adviesgesprek in te plannen bij jou thuis.

🏠  Onze expert komt bij je thuis langs;
✅  Geheel vrijblijvend en kosteloos;
💧  Je weet precies waar je aan toe bent.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page