top of page

Waarom kiezen voor Z8-Water?

In de zoektocht naar de juiste partij voor een waterontharder moet u niet alleen letten op de prijs, maar ook de kwaliteit van de waterontharders, de garantievoorwaarden, installatiekosten, service en ervaringen van andere klanten.

Om u een zo compleet en duidelijk beeld te geven over Z8-Water hebben wij dit allemaal op een rij gezet.

Kantoor Z8-Water-min.jpg

Waarom kiest u voor Z8-Water?
✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, specialist in Zuid-Holland;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

Nooit verborgen kosten

De formule die wij hanteren is heel eenvoudig: de klep, het zoutvat, de aansluitset, de bezorging en eventueel het onderhoud waar je vrijblijvend voor kunt kiezen. De prijzen die wij aanbieden zijn inclusief volledige installatie en zonder onderhoudscontract. 

Nooit verborgen kosten

De formule die wij hanteren is heel eenvoudig: de klep, het zoutvat, de aansluitset, de bezorging en eventueel het onderhoud waar je vrijblijvend voor kunt kiezen. De prijzen die wij aanbieden zijn inclusief volledige installatie en zonder onderhoudscontract. 

Mochten er toch onvoorziene kosten zijn, laten wij dit uiteraard vooraf weten.

Alles is goed doordacht naar aanleiding van de Z8-waterontharder ervaringen, die zijn opgedaan bij de installatie van de honderden Z8-waterontharders die wij al mochten installeren.

Vakkundige installatie

Z8-Water werkt met een landelijk netwerk van zeer vakkundige installateurs.

Deze professionals zijn door Z8-water opgeleid en hebben alles bij zich wat nodig is om u van fijn zacht water te kunnen voorzien. Zelfs het (eventuele) plankje in de meterkast wat vaak nodig, daar is over nagedacht.

Wij werken dus met eigen monteurs, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. Iedere keer weer.

Open, eerlijk en duurzaam

De Z8-Water klant staat centraal. We houden niet van ingewikkeld. Ons doel is om een duurzame relatie op te bouwen met u als klant.

Z8-Water blijft steeds innoveren. Zo blijft onze aanpak de meest complete en voordeligste op de markt. We zorgen er altijd voor dat dingen van tevoren duidelijk zijn. Bijvoorbeeld ons gratis adviesgesprek!

15 jaar all-in garantie

De techniek die is verwerkt in uw Z8-waterontharder is zo ver doorontwikkeld dat wij maar al te graag garantie geven. U kunt bij ons zeker zijn van uw aankoop

✅ Standaard 30 jaar garantie op de harsinhoud.
✅ Standaard 15 jaar all-in garantie op de Z8-waterontharder, inclusief aansluitmateriaal, arbeid, voorrijkosten etc.

Geschikt voor een Quooker

In veel Nederlandse huishoudens heeft de Quooker-kraan het zwaar te verduren, doordat kalk de kraan aantast. Niet alleen komen er geelwitte kalkvlekken op de kop van de kraan, dit kan zich ook ophopen in de hals van de kraan zelf. Dit is niet zichtbaar, maar wel merkbaar helaas.

Dit kan er zelfs in resulteren, dat er een onderhoudsmonteur van Quooker moet kijken naar uw kraan. Het ontkalken en kalkvrij maken van uw Quooker is niet meer nodig, als u kiest voor een Z8 waterontharder.

Z8-water_install2_76e808d8-50fa-42eb-b642-3ad09c2e72f1.jpg

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page