top of page

Premium waterontharder

De Premium waterontharder van Z8-Water is niet voor niets het meest-gekozen en populairste model van al onze waterontharders. 

De naam van dit model is te danken aan diverse producteigenschappen. Zo is de waterontharder fluisterstil tijdens het regenereren door de luxe en moderne behuizing. De doorstroomcapaciteit van het Premium-model waterontharder is daarnaast ook hoger dan onze Combi-modellen, waardoor de Premium uitermate geschikt is voor huizen met meerdere badkamers of wanneer er veel water tegelijk wordt gebruikt.​

€1.649,-

Levering en prijzen inclusief:

  • Volledige installatie

  • Overstroombeveiliging

  • Kalkmetingsset DH

  • 2 zakken regeneratiezout 25KG

  • 21 % BTW

Z8 Embodiment detail 4_Front_Studio_4_ftZoutvat0002.jpg
Untitled design (9).jpg

Geschikt voor uw Quooker®

De waterontharders van Z8-Water zijn geschikt voor uw Quooker. Niet elke waterontharder is namelijk geschikt voor een Quooker. Zo weten wij vele Quooker-bezitters elke dag blij te maken met kokend, kalkvrij water, direct uit de kraan.

Geen last van condens

Onze Premium waterontharders zitten in een luxe witte behuizing.

Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar voorkomt ook eventuele condensvorming door het minimaliseren van temperatuurverschillen. De behuizing zorgt voor het stabiliseren van de luchtvochtigheid en omgevingstemperatuur.

Condensatie op een waterontharder kan ontstaan door het temperatuurverschil tussen de omgeving en de waterontharder zelf. Dit komt door bijvoorbeeld slechte isolatie of een natte kruipruimte.

Z8 Embodiment detail 4_Front_Studio_4_ftZoutvat0003.jpg
Z8 Embodiment detail 4_Front_Studio_4_ftZoutvat0005.jpg

Tijds- en volumegestuurd

De slimme computer is het hart van de waterontharder, dit stuurt de waterontharder als het ware aan.

De Premium waterontharder gaat pas regenereren wanneer dit echt nodig is. Hij berekent hoeveel water er in huis wordt verbruikt en weet precies wanneer de harstank verzadigd is. Dit noemen we een waterontharder die volumegestuurd is.

Ook heeft de Premium waterontharder een vakantiestand. Dit zorgt ervoor dat het water niet langer dan 14 dagen stil blijft staan in de harstank en voorkomt daarmee bacteriegroei. Dit voorkomt bacteriegroei.

De meest compacte

Het Premium model is speciaal ontworpen voor Z8-Water. Dit stelt ons in staat om onze waterontharder in vrijwel elke meterkast te plaatsen.

Dit type waterontharder heeft een gescheiden harstank en zoutreservoir.​ Deze kunnen zowel naast, boven als afzonderlijk van elkander worden geplaatst. Hierdoor is installatie van de waterontharder in de meterkast, kruipruimte, trapkast of kelder vrijwel altijd mogelijk.

Untitled design (4).jpg
Untitled design (5).jpg

Zorgeloos genieten, zonder onderhoud  

Onze waterontharders zijn geheel onderhoudsvrij. Onze waterontharders regenereren zichzelf elke 10-14 dagen. Ook als u geen water verbruikt. Daarmee voorkomen we stilstaand water, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

 

Daarnaast zijn onze waterontharders ontworpen voor langdurig gebruik. Wij geven niet voor niets 15 jaar all-in garantie, inclusief aansluitmateriaal, arbeid en zelfs de voorrijkosten. Is er dus iets aan de hand met uw waterontharder? Bij ons geen dure of onnodige onderhoudsbeurten. Bij ons geen jaarlijkse verplichte onderhoudsbeurten of aanschaf van producten.

U sluit dus geen onderhoudscontract met ons af. Vrijheid is blijheid.

Specificaties

bottom of page