top of page

Quooker waterontharder

Het is mogelijk om een waterontharder te plaatsen voor uw Quooker-systeem. Let er wel op dat de waterontharder goed ingesteld staat.

Een omgekeerde osmose installatie raden wij af, omdat deze de pH-waarde van het water verlaagd wat ten koste kan gaan van de levensduur van uw Quooker.

Z8-Water staat als aanbevolen partner op de 'Quooker Waterontharder pagina'.

cube_0233 lr (1).jpg

Een waterontharder voor uw Quooker

Kalk verwijderen uit uw Quooker is een lastige klus. Vaak moet er een vakman aan te pas komen om de Quooker te reinigen.

Een waterontharder voor uw Quooker is dé oplossing voor kalkaanslag in uw woning. Een waterontharder haalt kalk uit uw leidingwater en zorgt ervoor dat uw leidingen en Quooker kalkvrij blijven.

Voordelen van een waterontharder voor uw Quooker

Het gebeurt regelmatig dat kalk de keramische delen van kranen aantast. Ook bij nieuwe woningen komt dit regelmatig voor.

U heeft net een nieuwe keuken en dure kranen aangeschaft, maar na enkele jaren zitten de kranen vol met kalk en moeten ze vervangen worden. Kalk in de waterleiding kan voor een hoop ellende zorgen.

Door een Z8-Water waterontharder aan te schaffen, hebben uw Quooker en waterleidingen geen last meer van kalk.

Quooker ontkalken niet meer nodig door een waterontharder

In veel Nederlandse huishoudens heeft de Quooker-kraan het zwaar te voortduren, doordat kalk de kraan aantast. Niet alleen komen er geelwitte kalkvlekken op de kop van de kraan, dit kan zich ook ophopen in de hals van de kraan zelf. Dit is niet zichtbaar, maar wel merkbaar helaas.

Dit kan er zelfs in resulteren, dat er een onderhoudsmonteur van Quooker moet kijken naar uw kraan. 

Het ontkalken en kalkvrij maken van uw Quooker is niet meer nodig, als u kiest voor een waterontharder.

Waarom kiezen voor een waterontharder als u een Quooker heeft?

✅ Geen last meer van witgele kalkvlekken op uw Quooker

✅ Geen kalkophoping meer in de hals van uw Quooker-kraan

✅ Verleng de levensduur van uw Quooker-apparaat met een waterontharder

Z8-Water, aanbevolen door Quooker voor waterontharders

Op deze website van Quooker hebben wij zelfs een vermelding gekregen voor 'betrouwbaar en goed advies als leverancier van een waterontharder'. Bekijkt u dit gerust zelf op de webpagina over ontkalkers- en ontharders van Quooker.

Waterontharders van Z8-Water

Z8-Water is een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor particulier gebruik en is al meer dan 25 jaar actief in de wateronthardingstechniek.

Eén van onze oprichters heeft zijn kennis en ervaring opgedaan in het realiseren van hoge kwaliteit drinkwater aan boord van schepen en luxe jachten. Eenmaal weer terug aan wal heeft hij honderden waterontharders geïnstalleerd. Vandaag de dag houdt hij zich bezig met het opleiden van onze gespecialiseerde monteurs, het aansturen van de servicedesk en het steeds verder verfijnen van het installatietraject.

Interesse in een waterontharder of waterontkalker systeem voor uw Quooker? Plan dan een gratis advies-aan-huis-gesprek in óf bekijk onze waterontharders in de webshop!

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page