top of page

Waterontharder kruipruimte

Een waterontharder is een waardevolle aanvulling op elk huishouden, omdat het de kwaliteit van het water aanzienlijk kan verbeteren en vele voordelen biedt. Wanneer u overweegt om een waterontharder te installeren, kunt u ervoor kiezen om deze in de kruipruimte van uw huis te plaatsen, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Daarover later meer. Bekijk hieronder waterontharders die geschikt zijn om in de kruipruimte van uw woning te installeren.

Onze waterontharders geschikt voor installatie in de kruipruimte

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een waterontharder voor in de kruipruimte?

Met meer dan 25 jaar ervaring voorzien we huishoudens van zacht water en streven we naar klanttevredenheid. Onze uitgebreide expertise in het installeren van hoogwaardige waterontharders in de kruipruimte heeft ons een positie gegeven als een van de meest ervaren leveranciers op de markt.

Nog even over de voordelen van een waterontharder

Het laten installeren van een waterontharder in uw woning brengt verschillende voordelen met zich mee: 

 

  • Zacht water: Een waterontharder verwijdert calcium- en magnesiumionen uit het water, waardoor hard water wordt omgezet in zacht water. Dit zachte water heeft tal van voordelen, zoals het verminderen van kalkaanslag op apparaten en leidingen, het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten en het bieden van zachter water voor persoonlijk gebruik.

 

  • Energiebesparing: Zacht water zorgt voor efficiëntere werking van warmwaterapparaten, zoals boilers en verwarmingssystemen, wat kan leiden tot energiebesparing en lagere energierekeningen.

 

  • Minder vaak schoonmaken: Zacht water maakt het schoonmaken gemakkelijker, omdat het minder zeep en reinigingsmiddelen vereist en geen strepen of vlekken achterlaat op glas en oppervlakken.

Installatie van een waterontharder in de kruipruimte

Het plaatsen van een waterontharder in de kruipruimte van uw woning is een populaire optie om verschillende redenen:

 

  • Ruimtebesparing: Het installeren van de waterontharder in de kruipruimte bespaart kostbare ruimte in uw huis. 

 

  • Niet zichtbaar: Een waterontharder in de kruipruimte is discreet en onzichtbaar, omdat deze zich onder de vloer bevindt. Dit betekent dat u geen extra apparatuur in uw huis ziet staan.

 

  • Geluidsarm: Omdat de waterontharder zich in de kruipruimte bevindt, zal u geen geluidsoverlast ervaren van het apparaat tijdens zijn werking. 

 

  • Effectieve werking: Een waterontharder in de kruipruimte werkt net zo effectief als een bovengronds geplaatst exemplaar en biedt dezelfde voordelen voor uw waterkwaliteit.

 

Een waterontharder in de kruipruimte is een slimme keuze om te profiteren van de vele voordelen van zacht water zonder concessies te doen aan de ruimte in uw huis!

De installatie van een waterontharder in de kruipruimte

Bij Z8-Water.nl bieden we een waterontharder inclusief installatie in de kruipruimte. Dit doen wij binnen 3 weken nadat wij een akkoord hebben op de offerte. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een waterontharder in de kruipruimte? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wist u dat bij Z8-Water mogelijk is om in termijnen te betalen?

bottom of page