top of page

Waterontharder meterkast

Op zoek naar een waterontharder die in de meterkast geplaatst kan worden? Een waterontharder is een waardevolle aanvulling op uw huishouden vanwege de vele voordelen die het biedt voor de kwaliteit van het water en het dagelijks comfort. De meterkast is een praktische en efficiënte locatie om dit apparaat te plaatsen. Bij Z8-Water koopt u een waterontharder inclusief installatie in de meterkast. Bekijk onze waterontharders hieronder en vraag direct een offerte aan!

Onze waterontharders geschikt voor installatie in de meterkast

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een waterontharder voor in de meterkast?

Met meer dan 25 jaar ervaring voorzien we huishoudens van zacht water en streven we naar klanttevredenheid. Onze uitgebreide expertise in het installeren van hoogwaardige waterontharders in de kruipruimte heeft ons een positie gegeven als een van de meest ervaren leveranciers op de markt.

De voordelen van een waterontharder

Het laten installeren van een waterontharder in uw woning brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Zacht water: Een waterontharder verwijdert calcium- en magnesiumionen uit het water, waardoor hard water wordt omgezet in zacht water. Dit zorgt voor meerdere voordelen, zoals het voorkomen van kalkaanslag op leidingen en apparaten, het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten en het bieden van zachter water voor persoonlijk gebruik.

 

  • Energiezuinig: Zacht water resulteert in een efficiëntere werking van warmwaterapparaten, zoals boilers en verwarmingssystemen. Dit zorgt voor een energiebesparing en dit ziet u terug in de maandelijkse energierekening!
     

Minder schoonmaken: Zacht water maakt schoonmaken gemakkelijker, omdat het minder zeep en reinigingsmiddelen vereist en geen strepen of vlekken achterlaat op glas en oppervlakken.

Installatie van een waterontharder in de meterkast

Het plaatsen van een waterontharder in de meterkast heeft verschillende voordelen:

 

  • Ruimtebesparing: De meterkast is meestal een centrale locatie in uw woning en biedt een handige ruimte om de waterontharder te installeren zonder extra kasten of ruimte in beslag te nemen.

 

  • Efficiënte waterbehandeling: Door de waterontharder in de meterkast te plaatsen, wordt het hele huis voorzien van zacht water vanaf het punt waar de watertoevoer het huis binnenkomt. Dit betekent dat al het water in uw huishouden wordt behandeld. Overal in huis ervaar u de voordelen van zacht water. 


Gemakkelijke toegang: De meterkast biedt gemakkelijke toegang tot de waterontharder voor onderhoud en monitoring.

Waterontharder inclusief installatie

Bij Z8-Water is de installatie van de waterontharder in de meterkast altijd inclusief. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte, voeren we de installatie binnen 3 weken uit. Al meer dan 400 tevreden klanten gingen u voor!

bottom of page