top of page

Nieuwbouw 't groen Heinenoord

Welkom in 't Groen Heinenoord, waar duurzaamheid, comfort en natuur samenkomen in een harmonieuze nieuwbouwwijk. Met een aanbod van diverse woningtypen, van kwadrantwoningen tot tiny houses en appartementen, is er in deze tweede fase van het project voor elk wat wils. Ontdek het plezier van wonen in een wijk die zorgvuldig is ontworpen om de rustieke charme van Heinenoord te omarmen en tegelijkertijd een moderne leefomgeving te bieden.

Ontdek de nieuwbouwwijk 't Groen Heinenoord

't Groen is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een levensstijl. Hier, aan de rand van Heinenoord, vindt u een parkachtige omgeving waar vrijstaande huizen, geschakelde woningen en elegante rijtjeshuizen elkaar afwisselen. Elke woning in 't Groen is een toevluchtsoord van rust en ontspanning, met uitzonderlijk ruime kavels en een natuurlijke setting die uitnodigt tot verkenning en genieten. De wijk wordt gerealiseerd door makelaar WKV Makelaars en ontwikkelaar van vliet.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals 't groen, biedt een waterontharder tal van voordelen die bijdragen aan een comfortabeler en duurzamer leven:

  • Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al je apparaten, van koffiezetapparaten tot wasmachines, vrij van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van je apparatuur en vermindert de kans op storingen.

  • Zacht water voor de huid: Zacht water is vriendelijker voor de huid en helpt bij het voorkomen van huidirritaties en droogheid na het douchen of handen wassen.

  • Besparing op schoonmaakmiddelen: Omdat zacht water geen kalkaanslag achterlaat, heb je minder schoonmaakmiddelen nodig om je badkamer en keuken schoon te houden.

  • Energiebesparing: Zacht water verwarmt sneller, wat resulteert in lagere energiekosten voor warm water.

  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van een waterontharder verminder je het gebruik van chemische ontkalkingsmiddelen, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Dit is hét moment om te investeren in een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in 't groen, waar de waterkwaliteit optimaal benut kan worden.


Duurzaamheid in 't Groen Heinenoord

De fundamenten van 't Groen zijn geworteld in duurzaamheid en ecologisch verantwoord bouwen. Elk huis weerspiegelt een toewijding aan groene principes, van zorgvuldig geselecteerde bouwmaterialen tot energiezuinige oplossingen. Wonen in 't Groen betekent investeren in een toekomst waar de impact op het milieu net zo belangrijk is als de esthetiek van uw huis.


Collectief voordeel met de buren

De bewoners van 't Groen hebben de unieke mogelijkheid om als een gemeenschap te profiteren van een collectieve waterontharder aanbieding. Hoe meer buren geïnteresseerd zijn, hoe hoger de korting op de aanschaf.


Waterontharder Heinenoord

Als inwoner van 't Groen Heinenoord kunt u exclusief profiteren van onze collectieve aanbieding voor waterontharders. Dit initiatief onderstreept onze toewijding aan duurzaamheid en uw comfort. Door te kiezen voor een waterontharder draagt u bij aan een lagere energierekening, een kleinere ecologische voetafdruk en een nog groenere levensstijl in 't Groen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je profiteren van het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder voor jouw woning in 't groen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden zich inschrijven, hoe hoger de korting zal zijn per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page