top of page

Nieuwbouw 't Land van Heendrecht

Stelt u zich eens voor: u strijkt neer in uw achtertuin en geniet van het uitzicht op het groene landschap, sprookjesachtig verlicht door de namiddagzon. De gezonde zilte zeelucht prikkelt uw neus terwijl u diep ademhaalt en u voelt zich onmiddellijk thuis. Dit is het leven in 't Land van Heendrecht, een groene nieuwbouwwijk in Tholen. Deze wijk biedt een heerlijke woonomgeving voor jong en oud, met een hechte gemeenschap en een perfecte balans tussen stad en natuur.

Ontdek de nieuwbouwwijk 't Land van Heendrecht

't Land van Heendrecht wordt ontwikkeld door BPD en verkocht door verkoopmakelaar Leunis. Deze nieuwe woonwijk zal bestaan uit circa 600 woningen, verspreid over diverse buurten met elk hun eigen unieke karakter. Of u nu op zoek bent naar een moderne gezinswoning, een knusse eengezinswoning, of een ruime villa, 't Land van Heendrecht heeft het allemaal. De wijk is verdeeld in drie fases: Striene, gelegen naast het plaatselijke zwembad De Spetter; Molenvlietsedijk, met ongeveer 440 woningen ten zuiden van de Nieuwe Postweg; en Buitenzorg, met circa 150 woningen ten zuiden van de Postweg.

Wat alle buurten gemeen hebben, is de groene, veilige leefomgeving. De wijk is ontworpen met veel aandacht voor de natuur en duurzaamheid. Er zijn volop speelgelegenheden voor kinderen en de gemeenschapszin is sterk aanwezig. Het groene karakter van de wijk en de nabijheid van de natuur maken het een ideale plek voor mensen die houden van een rustige en gezonde leefomgeving.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals 't Land van Heendrecht is het de perfecte tijd om te investeren in een waterontharder. Hier zijn vijf voordelen op een rij:

  • Bescherming van uw nieuwe apparaten: Uw huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en koffiemachines blijven vrij van kalkaanslag. Dit verlengt hun levensduur en zorgt ervoor dat ze efficiënter werken.

  • Betere waterkwaliteit: Zachter water is beter voor uw huid en haar. U zult merken dat uw huid minder droog aanvoelt en uw haar zachter en glanzender is.

  • Lagere energiekosten: Apparaten die met zacht water werken, zijn efficiënter en verbruiken minder energie. Dit kan leiden tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalkaanslag op kranen, tegels en douchewanden behoort tot het verleden. Dit bespaart u tijd en moeite bij het schoonmaken van uw huis.

  • Duurzame keuze: Door het gebruik van een waterontharder draagt u bij aan een duurzamer huishouden. U verbruikt minder schoonmaakmiddelen en uw apparaten gaan langer mee, wat minder afval betekent.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwijk 't Land van Heendrecht is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. Er wordt gebruikgemaakt van duurzame bouwmaterialen en energiezuinige installaties. De wijk is voorzien van groene zones en speelplekken, die bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor alle bewoners.

Een waterontharder past perfect binnen deze duurzame visie. Het vermindert de noodzaak voor chemische schoonmaakmiddelen en verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten. Dit betekent minder afval en minder verbruik van grondstoffen. Bovendien draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot doordat uw apparaten efficiënter werken en minder energie verbruiken.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van 't Land van Heendrecht kunt u profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer bewoners zich inschrijven, hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel €300,- per huishouden. Dit biedt een geweldige kans om niet alleen uw eigen huis te verbeteren, maar ook bij te dragen aan de gemeenschapszin in uw nieuwe wijk.

Deel dit voordeel met uw buren in de groepsapp van de wijk, bespreek het tijdens buurtborrels of gewoon wanneer u elkaar tegenkomt. Samen kunt u ervoor zorgen dat iedereen in de wijk profiteert van deze duurzame oplossing.


Waterontharder in Tholen

In Tholen, net als in de rest van Nederland, bevat het water kalk. Hoewel de hoeveelheid kalk per regio kan variëren, blijft het effect van kalkaanslag op uw huishoudelijke apparaten en sanitair hetzelfde. De beste oplossing om dit probleem te voorkomen, is het installeren van een waterontharder. Dit apparaat verwijdert kalk uit het water, waardoor uw apparaten efficiënter werken en langer meegaan, en u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan schoonmaken.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is het perfecte moment om te investeren in een waterontharder en samen met uw nieuwe buren te genieten van de voordelen van zacht water in 't Land van Heendrecht.


Schrijf u nu in en profiteer van collectieve kortingen!

Bij ons kunt u niet alleen een waterontharder aanschaffen, maar wij verzorgen ook de installatie. Zo bent u verzekerd van een professionele en zorgeloze ervaring. Wacht niet langer en maak uw nieuwe huis nog comfortabeler en duurzamer. Schrijf u vandaag nog in en ontdek de voordelen van een waterontharder in uw nieuwe woning in 't Land van Heendrecht.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

0

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page