top of page

Nieuwbouw Aangenaam Gouda oost Gouda

Welkom in "Aangenaam Gouda Oost", een vernieuwend nieuwbouwproject dat de toekomst van wonen in Gouda vormgeeft. Deze nieuwbouwwijk biedt een perfecte mix van moderne woningen die naadloos aansluiten op de omliggende natuur en gemeenschap.

Ontdek de nieuwbouwwijk Aangenaam in Gouda Oost

Aangenaam in Gouda Oost is opgezet met aandacht voor detail en duurzaamheid. Verdeeld over vier plangebieden biedt het project 55 koopwoningen, aangevuld met huurwoningen en appartementen door Van Wijnen in samenwerking met Woonpartners Midden-Holland. Deze nieuwe fase van het project biedt 17 eengezinswoningen die zich kenmerken door energiezuinige technieken en een architectuur die harmonieert met de omgeving. De keuze voor verschillende woningtypes en de strategische locatie dichtbij scholen, winkels en zorgvoorzieningen maken dit project uiterst aantrekkelijk. Het nieuwbouwproject wordt onder leiding van ontwikkelaar Van Wijnen en Boer Makelaardij gebouwd.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het wonen in Aangenaam in Gouda Oost wordt nog aangenamer met de installatie van een waterontharder. Hier zijn de voordelen:

  • Verlengde levensduur van apparatuur: Voorkom kalkaanslag op nieuwe apparaten, waardoor deze efficiënter werken en langer meegaan.

  • Huid- en haarvriendelijk: Geniet van zacht water dat zachter is voor je huid en haar, ideaal voor persoonlijke verzorging.

  • Energiebesparing: Minder kalkaanslag betekent dat je verwarmingssystemen efficiënter werken, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water schuimt beter, waardoor je minder zeep nodig hebt, goed voor zowel je portemonnee als het milieu.

  • Waardevermeerdering van je woning: Een waterontharder is een investering die de waarde van je huis kan verhogen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De woningen in Aangenaam in Gouda Oost zijn ontworpen met duurzaamheid als kernwaarde, wat resulteert in nul-op-de-meter woningen. Deze woningen wekken net zoveel energie op als dat ze verbruiken, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. Een waterontharder past perfect in dit plaatje door het energieverbruik te verminderen en de efficiëntie van water verbruikende apparaten te verhogen.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Aangenaam in Gouda Oost kunnen profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. De kortingen kunnen oplopen tot €300,- wanneer je dit als gemeenschap aanpakt. Door de krachten te bundelen, niet alleen tijdens buurtborrels maar ook in de groepsapp, kan iedereen genieten van de voordelen van zacht water tegen een aantrekkelijke prijs.


Waterontharder in Gouda

In Gouda, zoals in veel steden, is het water niet vrij van kalk. De concentratie kan per regio verschillen, maar de oplossing blijft hetzelfde: een waterontharder. Deze zorgt voor constant zacht water, wat bijdraagt aan een comfortabeler huis en een duurzamere levensstijl.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder in Aangenaam in Gouda Oost? Laat je gegevens achter en ontdek hoe je samen met je buren kunt profiteren van aanzienlijke kortingen. Hoe meer bewoners meedoen, hoe groter de besparing voor iedereen. Neem vandaag nog contact op met

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page