top of page

Nieuwbouw Allemansplein

Welkom bij Allemansplein Amerongen, een opwindend nieuw nieuwbouwproject dat de toekomst van wonen in Amerongen vormgeeft. Met 19 prachtige koopwoningen en 2 huurappartementen gelegen aan het levendige Allemansplein en de Prinses Beatrixlaan, biedt dit project een gevarieerd aanbod van woningtypes, waaronder eengezinswoningen, comfortwoningen en compacte appartementen. De bouw is al begonnen en we streven ernaar om de woningen tegen eind 2023 op te leveren. Laten we samen een kijkje nemen in deze opwindende nieuwe gemeenschap.

Ontdek de nieuwbouwwijk Allemansplein

Allemansplein is niet zomaar een nieuwbouwwijk; het belichaamt een unieke visie op modern wonen, gecreëerd door de samenwerking tussen gerenommeerde partijen. Met Schippers Architectuur als de visionaire projectontwikkelaar en De Keizer als toonaangevende verkoopmakelaar, heeft dit project een solide basis voor succes. De wijk biedt niet alleen een verscheidenheid aan woningtypen, maar ook een levendige en duurzame leefomgeving die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse bewoners.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk als Allemansplein biedt een waterontharder een scala aan voordelen die het comfort en gemak van het dagelijks leven verbeteren:

  • Kalkvrije apparaten: Door de waterhardheid te verminderen, blijven uw huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines vrij van kalkaanslag. Dit verlengt hun levensduur en vermindert de noodzaak van onderhoud.

  • Zacht en huidvriendelijk water: Met een waterontharder geniet u van zacht, huidvriendelijk water dat uw huid en haar hydrateert, terwijl het ook helpt bij het verminderen van huidirritaties en het behoud van de kleur van uw kleding.

  • Energiebesparing: Doordat kalkaanslag wordt voorkomen, kunnen warmwatersystemen efficiënter werken, wat resulteert in lagere energierekeningen en een verminderde milieubelasting.

  • Verbeterde reinigingsprestaties: Zacht water zorgt voor betere schoonmaakresultaten, waardoor u minder schoonmaakmiddelen nodig heeft en tijd bespaart bij het schoonmaken van uw huis.

  • Optimale smaak van drinkwater: Zonder de ongewenste smaak en geur van kalk, kunt u genieten van puur en verfrissend drinkwater rechtstreeks uit de kraan.

Nu de bouw van uw nieuwe woning begint, is dit het perfecte moment om te investeren in een waterontharder en te profiteren van al deze voordelen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat centraal in het Allemansplein-project. Van energiezuinige woningontwerpen tot groene voorzieningen, deze nieuwbouwwijk is gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een gezonde leefomgeving. Een waterontharder past perfect in dit duurzame plaatje, omdat het niet alleen bijdraagt aan het verminderen van het energieverbruik, maar ook aan het behoud van de levensduur van huishoudelijke apparaten, waardoor onnodige afval wordt voorkomen.


Collectief voordeel met de buren

Als toekomstige bewoners van Allemansplein heeft u de unieke kans om te profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kans is op kortingen tot wel €300,- per huishouden. Door dit collectieve voordeel te benutten, kunt u niet alleen besparen op de initiële kosten, maar ook een hechte band opbouwen met uw buren en samenwerken aan een duurzamere toekomst voor de hele gemeenschap.


Waterontharder Amerongen

In Amerongen, zoals in veel regio's in Nederland, bevat het water een zekere mate van kalk. Hoewel kalkniveaus kunnen variëren, is het essentieel om de negatieve effecten van kalkaanslag te minimaliseren om de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te maximaliseren en te genieten van de voordelen van zacht water. Met een waterontharder kunt u dit probleem effectief aanpakken en genieten van de beste waterkwaliteit in uw nieuwe thuis.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Samen kunnen we streven naar een duurzamere en comfortabelere leefomgeving voor alle bewoners van Allemansplein. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden zal zijn. De korting kan wel oplopen tot 300,-.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page