top of page

Nieuwbouw Baanhoek-West

Baanhoek-West: een eigentijds tuindorp waar het fijn thuiskomen is. Modern, duurzaam en omgeven door groen, pleintjes en singels. Dit tuindorp biedt een gemeenschapsgevoel waar bewoners elkaar kennen en kinderen vrij buiten kunnen spelen. Voorzieningen zoals een brede school met opvang, een kerk, medisch centrum met apotheek, en de nabijheid van Nationaal Park De Biesbosch maken het leven hier comfortabel en gemakkelijk. Klaar om jouw droomwoning te vinden?

Ontdek de nieuwbouwwijk Baanhoek-West

Baanhoek-West is uniek in zijn soort, een eigentijds tuindorp met een dorps karakter. De wijk bestaat uit verschillende buurtschappen met energiezuinige rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopwoningen. Omgeven door groen biedt deze wijk een gemoedelijke sfeer waar buren elkaar groeten terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. De ontwikkeling van deze wijk is mede mogelijk gemaakt door de verkoopmakelaar Alblasserwaard en projectontwikkelaar BPD.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al je apparaten kalkvrij. Dit betekent dat je langer van je apparaten kunt genieten zonder last te hebben van kalkaanslag.

  2. Langere levensduur: Doordat kalk geen kans krijgt om zich op te hopen in je leidingen en apparaten, verleng je de levensduur van je huishoudelijke apparaten zoals de waterkoker, vaatwasser en wasmachine.

  3. Huid en haar: Zacht water is ook zachter voor je huid en haar. Je zult merken dat je huid minder droog aanvoelt na het douchen en dat je haar zijdezacht wordt.

  4. Besparing op schoonmaakmiddelen: Met zacht water heb je minder schoonmaakmiddelen nodig. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.

  5. Gezondheid: Kalkrijk water kan leiden tot huidirritaties en problemen met de luchtwegen. Met een waterontharder geniet je van zachter water dat vriendelijker is voor je gezondheid.

Dit is het ideale moment om een waterontharder aan te schaffen, vooral in een nieuwbouwwoning waar alle apparaten nog kalkvrij zijn. Zo maximaliseer je de voordelen van zacht water vanaf het begin.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Baanhoek-West staat voor duurzaamheid. De nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig en worden zelfs energieneutraal in fase 2b. Dit betekent dat de energie die de woning verbruikt, gelijk is aan de energie die wordt opgewekt. Een waterontharder past perfect bij dit duurzame plaatje. Door kalkaanslag te voorkomen, verhoog je de efficiëntie van je apparaten en verminder je je ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Baanhoek-West kunnen profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de korting kan oplopen, tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze informatie met je buren via de groepsapp of tijdens de buurtborrel. Samen genieten jullie van de voordelen van zacht water én besparen jullie geld.


Waterontharder in Sliedrecht

In Sliedrecht, net als in vele andere regio's in Nederland, bevat het water kalk. Een waterontharder is daarom geen overbodige luxe, maar eerder een slimme investering in het behoud van je apparaten en de kwaliteit van je water. Schrijf je in voor het collectieve voordeel en geniet binnenkort van zacht water in jouw nieuwbouwwoning.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je profiteren van het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden wordt. Samen maken we Baanhoek-West nog comfortabeler en duurzamer.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page