top of page

Nieuwbouw Blom Klaaswaal in Klaaswaal

Welkom in de Nieuwbouwwijk Blom Klaaswaal, een uniek woonproject dat rust en modern comfort naadloos combineert. Gelegen aan de rand van het pittoreske Klaaswaal, biedt dit project ongeveer 120 duurzaam gebouwde woningen, variërend van sfeervolle rijwoningen tot luxe twee-onder-een-kapwoningen. Dit project is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen de verkoopmakelaar 'ikganaarvmk' en de ervaren projectontwikkelaar 'novaform'. Een bijzonder aspect van dit project zijn de twee zelfbouwkavels, waarmee u de kans krijgt om uw droomhuis volgens uw eigen wensen te realiseren.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Blom Klaaswaal

Blom Klaaswaal is een bijzondere nieuwbouwwijk, mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van verkoopmakelaar 'ikganaarvmk' en projectontwikkelaar 'novaform'. Deze wijk onderscheidt zich door haar unieke mix van moderne woonstijlen en een natuurrijke omgeving. Gelegen nabij Klaaswaal, biedt Blom Klaaswaal zowel rust als gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden zoals Rotterdam, Dordrecht, en Oud-Beijerland.

De samenwerking tussen 'ikganaarvmk' en 'novaform' heeft geresulteerd in een wijk met diverse woningtypes, waaronder sfeervolle rijwoningen, royale hoekwoningen, en luxe twee-onder-een-kapwoningen. Bovendien omvat het project ook aantrekkelijke zelfbouwkavels, waardoor kopers de vrijheid hebben om hun droomhuis te realiseren. De tweede fase van dit ambitieuze project, bestaande uit 23 prachtig ontworpen woningen, staat klaar om de markt te betreden.

Met een sterke focus op duurzaamheid en gemeenschapszin, is Blom Klaaswaal meer dan alleen een woonplek; het is een omgeving waar levenskwaliteit en milieu hand in hand gaan. De wijk is zorgvuldig ontworpen om een balans te bieden tussen privé woonruimte en openbare groene gebieden, voorzien van speelplekken en ontmoetingspunten die de saamhorigheid in de gemeenschap versterken.

Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Behoud van Apparatuur: In nieuwbouwwoningen zijn alle apparaten nieuw en kalkvrij. Een waterontharder helpt deze apparaten langer efficiënt en effectief te laten werken.

  2. Betere Waterkwaliteit: Geniet van zachter en zuiverder water, wat beter is voor uw huid en haar.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lagere energierekening.

  4. Langere Levensduur van Leidingen: Verminder de kans op verstoppingen en corrosie in uw waterleidingen.

  5. Milieuvriendelijk: Minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat bijdraagt aan een duurzamer huishouden.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

In Blom Klaaswaal is duurzaam wonen een kernwaarde. De woningen zijn ontworpen om energieneutraal of zelfs nul-op-de-meter te zijn, dankzij zonnepanelen en warmtepompen. Een waterontharder past perfect in dit plaatje, aangezien het de efficiëntie van waterverbruikende apparaten verbetert en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoners van Blom Klaaswaal kunt u genieten van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Door gezamenlijk op te treden, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Deel dit idee in de groepsapp van de wijk, bespreek het met uw buren of tijdens buurtbijeenkomsten om het voordeel te maximaliseren.


Waterontharder in Klaaswaal

Kalk in water is een algemeen probleem in Nederland, en Klaaswaal is geen uitzondering. Een waterontharder is de beste oplossing om de kwaliteit van uw water thuis te verbeteren, ongeacht de regionale kalkconcentraties.

Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve aanbieding voor een waterontharder in Blom Klaaswaal? Laat dan uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

0

Gekocht

Geplaatst

bottom of page