top of page

Nieuwbouw Boomgaerde Monster

Stap binnen in de wereld van Boomgaerde, een nieuwbouwwijk in Monster die een leven belooft dicht bij strand, natuur, dorp én stad. Deze nieuwe groene enclave, gelegen in de wijk Achter de Duinen, nodigt de natuur uit in uw woonkamer, met fruitbomen en moestuinen die de grenzen tussen binnen en buiten doen vervagen. Hier kunt u genieten van de nabijheid van schilderachtige Westlandse dorpjes en toch profiteren van alle voorzieningen die Den Haag te bieden heeft.

Ontdek de nieuwbouwwijk Boomgaerde in Monster

Op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 13.00 uur opent de bouwplaats van Boomgaerde haar deuren voor een unieke kijkdag. Kom en zie zelf hoe Boomgaerde Fase 1-A met 44 verschillende woningtypes, variërend van familiewoningen en herenboerderijen tot herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa, een stoere en tijdloze leefomgeving creëert voor haar bewoners. Bekijk de pagina op funda.


Duurzaamheid in Boomgaerde Monster

Elke woning in Boomgaerde is het toonbeeld van duurzaamheid, gecombineerd met een mooie traditionele bouwstijl. Of u nu kiest voor de ruime familiewoningen met hun privétuinen en extra werkkamer of logeerkamer op de riante zolder, of de opvallende herenboerderij met de witte kopgevel en twee parkeerplaatsen; duurzaamheid en comfort gaan hand in hand. Bekijk de hoofdpagina van Boomgaerde.


Een divers aanbod van woningen in Boomgaerde

Boomgaerde biedt een rijk palet aan woontypes, elk met een eigen karakter en charme. In Fase 1-A vindt u:

  • Familiewoningen: Ruimte voor het hele gezin, met oppervlakten variërend van circa 133 tot 164 m². Deze woningen beschikken over een voortuin en een ruime achtertuin op het noordoosten of noordwesten, met percelen van ongeveer 110 tot 230 m². Met drie slaapkamers en een riante zolder, is er genoeg ruimte voor een werkkamer of logeerkamer.

  • Herenboerderij: Deze opvallende woningen met hun witte kopgevel bieden een woonoppervlakte van circa 138 tot 176 m². Met drie slaapkamers en een royale tuin op het noordwesten (perceelgrootte van circa 156 tot 310 m²), plus twee parkeerplaatsen op eigen terrein, bieden ze een mix van luxe en functionaliteit.

  • Herenhuizen: De herenhuizen in Boomgaerde bewijzen dat rijwoningen niet standaard hoeven te zijn. Met een woonoppervlakte van circa 158 tot 204 m², een sfeervolle voortuin en een ruime achtertuin op het zuidoosten of zuidwesten (perceelgrootte van circa 157 tot 391 m²), is er aan ruimte geen gebrek.

  • Twee-onder-een-kapwoningen: Deze woningen vervullen al uw woonwensen met een woonoppervlakte van circa 157 tot 163 m². De voortuin en royale achtertuin liggen op het zuidoosten en direct aan het water (geen doorgaand vaarwater), en met percelen van circa 308 m² inclusief twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

  • Vrijstaande villa's: De crème de la crème van Boomgaerde, deze exclusieve villa's staan op percelen van ongeveer 364 m². De villa's hebben een woonoppervlakte van 171 m², een voortuin en een royale achtertuin op het zuidoosten, gelegen aan het water, en bieden met een dubbele oprit voldoende ruimte voor uw voertuigen.


Elk huis in Boomgaerde is ontworpen met een oog voor detail en een hart voor duurzaamheid, waardoor het niet alleen een huis is, maar een thuis voor de toekomst. Neem contact op met Makelaar Nelisse.


Waterontharder in de nieuwbouwwijk Boomgaerde in Monster

Om de kwaliteit van leven in Boomgaerde nog verder te verhogen, hebben we een collectieve aanbieding voor waterontharders voor alle woningen. Deze installaties bieden een bescherming tegen kalkaanslag, verlengen de levensduur van huishoudelijke apparaten en zorgen voor zacht water dat een weldaad is voor huid en haar.


Waterontharder Monster

Maak als nieuwe bewoner van Boomgaerde gebruik van onze speciale aanbieding en ervaar zelf de voordelen van een waterontharder in uw woning. Deze collectieve aanbieding is een perfecte aanvulling op de duurzame levensstijl die Boomgaerde promoot en verzekert u van comfort en kwaliteit voor de komende jaren.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

14

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page