top of page

Nieuwbouw Braassemzicht in Oude Wetering

Stel u voor: u komt thuis in een groene, waterrijke omgeving, waar u meteen kunt ontspannen. Dit is Braassemzicht, een nieuwbouwproject in Oude Wetering dat ruimte biedt aan 49 prachtige koopwoningen. Of u nu kiest voor een twee-onder-één kapwoning, een hofwoning, een parkappartement of een halfvrijstaande villa aan het water, hier vindt u uw ideale thuis

Ontdek de nieuwbouwwijk Braassemzicht

Braassemzicht, ontwikkeld door Thunnissen en verkocht door Hofzicht Makelaars, biedt een gevarieerd aanbod aan woningen. De wijk bestaat uit twee fases. De eerste fase, gestart op 31 oktober, omvat twee-onder-één kapwoningen, hofwoningen en parkappartementen. De tweede fase, gestart op 11 mei, bevat de halfvrijstaande villa’s aan het water. Deze variatie zorgt voor een natuurlijke en sfeervolle woonomgeving, waar verschillende woonsferen harmonieus samenkomen.

Wat Braassemzicht echt uniek maakt, is de directe verbinding met de natuur en het water. De halfvrijstaande villa's grenzen direct aan het water, waardoor u vanuit uw achtertuin in uw sloep kunt stappen voor een ontspannende vaartocht op het Braassemermeer, dat op een steenworp afstand ligt. De ligging aan de rand van het Groene Hart en de nabijheid van voorzieningen in Oude Wetering en Roelofarendsveen maken het wonen hier bijzonder aantrekkelijk.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Als u binnenkort verhuist naar een van de nieuwbouwwoningen in Braassemzicht, is dit het ideale moment om te investeren in een waterontharder. Hier zijn vijf voordelen op een rij:

  • Bescherming van uw nieuwe apparaten: Uw huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers en koffiemachines, blijven vrij van kalkaanslag. Dit verlengt hun levensduur en zorgt ervoor dat ze efficiënter werken.

  • Betere waterkwaliteit: Zachter water is beter voor uw huid en haar. U zult merken dat uw huid minder droog aanvoelt en uw haar zachter en glanzender is.

  • Lagere energiekosten: Apparaten die met zacht water werken, verbruiken minder energie. Dit kan leiden tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalkaanslag op kranen, tegels en douchewanden behoort tot het verleden. Dit bespaart u tijd en moeite bij het schoonmaken van uw huis.

  • Duurzame keuze: Door het gebruik van een waterontharder draagt u bij aan een duurzamer huishouden. U verbruikt minder schoonmaakmiddelen en uw apparaten gaan langer mee, wat minder afval betekent.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Braassemzicht is niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook met een sterke focus op duurzaamheid. De wijk maakt gebruik van duurzame bouwmaterialen en energiezuinige installaties. Daarnaast zijn er groene zones en speelplekken die bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor alle bewoners.

Een waterontharder past perfect binnen deze duurzame visie. Het vermindert de noodzaak voor chemische schoonmaakmiddelen en verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten. Dit betekent minder afval en minder verbruik van grondstoffen. Bovendien draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot doordat uw apparaten efficiënter werken en minder energie verbruiken.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van Braassemzicht kunt u profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer bewoners zich inschrijven, hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel €300,- per huishouden. Dit biedt een geweldige kans om niet alleen uw eigen huis te verbeteren, maar ook bij te dragen aan de gemeenschapszin in uw nieuwe wijk.

Deel dit voordeel met uw buren in de groepsapp van de wijk, bespreek het tijdens buurtborrels of gewoon wanneer u elkaar tegenkomt. Samen kunt u ervoor zorgen dat iedereen in de wijk profiteert van deze duurzame oplossing.


Waterontharder in Oude Wetering

In Oude Wetering, net als in de rest van Nederland, bevat het water kalk. Hoewel de hoeveelheid kalk per regio kan variëren, blijft het effect van kalkaanslag op uw huishoudelijke apparaten en sanitair hetzelfde. De beste oplossing om dit probleem te voorkomen, is het installeren van een waterontharder. Dit apparaat verwijdert kalk uit het water, waardoor uw apparaten efficiënter werken en langer meegaan, en u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan schoonmaken.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is het perfecte moment om te investeren in een waterontharder en samen met uw nieuwe buren te genieten van de voordelen van zacht water in Braassemzicht.


Schrijf u nu in en profiteer van collectieve kortingen!

Bij ons kunt u niet alleen een waterontharder aanschaffen, maar wij verzorgen ook de installatie. Zo bent u verzekerd van een professionele en zorgeloze ervaring. Wacht niet langer en maak uw nieuwe huis nog comfortabeler en duurzamer. Schrijf u vandaag nog in en ontdek de voordelen van een waterontharder in uw nieuwe woning in Braassemzicht.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page