top of page

Nieuwbouw BuiteNOM Berkel en Rodenrijs

Ontdek BuiteNOM in Berkel en Rodenrijs, waar duurzaamheid en comfort samenkomen in de wijk Meerpolder. Deze nieuwste toevoeging van 42 nul-op-de-meter (NOM) woningen belooft niet alleen een lage energierekening maar ook een leven in harmonie met de natuur.

Ontdek de nieuwbouwwijk BuiteNOM in Berkel & Rodenrijs

BuiteNOM staat synoniem voor innovatie en duurzaamheid. Elke woning in deze vooruitstrevende wijk biedt een energieneutraal thuis, compleet met een eigen bodemwarmtepomp en een overvloed aan zonnepanelen voor een A+++ energielabel. En met de snelle bouwtijd van slechts 8 maanden is uw duurzame droomhuis dichterbij dan ooit. Bekijk de hoofdpagina van BuiteNOM.


Duurzaamheid in BuiteNOM Berkel & Rodenrijs

BuiteNOM zet de standaard voor milieuvriendelijk wonen. Hier leeft u gasloos, met hernieuwbare energiebronnen die uw huis verwarmen of koelen, afhankelijk van het seizoen. Geniet van de groene buitenbeleving in de uitgestrekte openbare ruimtes, een toonbeeld van BuiteNOM's toewijding aan duurzaam en groen wonen. Neem contact op met de makelaar.


Diverse aanbod woningen BuiteNOM

BuiteNOM biedt een diversiteit aan woningtypes, van een vrijstaande woning tot twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen, inclusief betaalbare woningopties. Elke woning is met zorg ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor buitenactiviteiten, met tuinlengtes van circa 10 meter, perfect voor de lente- en zomermaanden.

Wonen in BuiteNOM betekent ook dat u zich op steenworp afstand bevindt van bruisende steden zoals Delft, Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Berkel en Rodenrijs zelf biedt tal van mogelijkheden voor sport, natuur, winkelen en culinaire avonden uit. BuiteNOM is niet zomaar een huis, het is een toegangspoort tot een rijke en actieve levensstijl.


Waterontharder in de nieuwbouwwijk BuiteNOM in Berkel & Rodenrijs

In lijn met de duurzame visie van BuiteNOM, kunnen bewoners nu profiteren van een collectieve aanbieding voor waterontharders. Dit systeem garandeert niet alleen zachter water en een langere levensduur van uw apparaten maar draagt ook bij aan een vermindering van het gebruik van schoonmaakmiddelen, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.


Waterontharder Berkel & Rodenrijs

Sluit u aan bij de BuiteNOM-gemeenschap en kies voor de gezamenlijke aankoop van een waterontharder om uw huis in Berkel en Rodenrijs te voorzien van kwaliteitswater, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan de duurzaamheid van uw omgeving.Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page