top of page

Nieuwbouw De Kade Maassluis

Ontdek de charme en moderne faciliteiten van De Kade, de nieuwbouwwijk in Maassluis, en hoe een waterontharder een perfecte aanvulling kan zijn op uw comfortabele en duurzame leefomgeving.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Kade

De Kade in Maassluis, een unieke wijk ontworpen door de gerenommeerde Liesbeth van de Pol, belichaamt de perfecte harmonie tussen groen, water, dynamiek en rust. Gelegen aan de Nieuwe Waterweg, biedt deze wijk een diverse mix van woningen, bedrijfsruimten en natuurlijk groen, allemaal op loopafstand van het historische centrum van Maassluis. Met de start van de bouw in 2019, biedt De Kade een uitgelezen kans om te wonen in een gebied waar de natuur, de metroverbinding naar Rotterdam en het strand van Hoek van Holland samenkomen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning biedt diverse voordelen die zowel de levensduur van je huis en apparaten kunnen verlengen als je dagelijks comfort kunnen verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:


  1. Bescherming van Leidingen en Apparaten: In gebieden met hard water kan kalkaanslag de leidingen en waterverbruikende apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, en boilers, beschadigen. Een waterontharder helpt kalkaanslag te voorkomen, waardoor de levensduur van deze systemen wordt verlengd.

  2. Efficiënter Energiegebruik: Apparaten zoals boilers werken efficiënter zonder de isolerende laag van kalkaanslag. Dit kan leiden tot een lager energieverbruik en dus lagere energierekeningen.

  3. Minder Schoonmaakwerk en Onderhoud: Hard water laat kalkvlekken achter op sanitair, douchewanden, en kranen, wat meer schoonmaakwerk vereist. Zacht water vermindert deze aanslag, waardoor schoonmaken gemakkelijker wordt en minder agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

  4. Betere Huid en Haar: Veel mensen merken dat zacht water beter is voor hun huid en haar. Het kan droogheid en irritatie veroorzaakt door hard water verminderen, wat vooral gunstig is voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem.

  5. Langere Levensduur van Textiel: Wassen in hard water kan kleding en ander textiel ruwer maken en sneller laten slijten. Zacht water kan helpen om je was zachter te houden en de levensduur van je textiel te verlengen.

  6. Verbeterde Smaak van Water en Voedsel: Sommige mensen merken een verschil in de smaak van water na de installatie van een waterontharder. Dit kan ook de smaak van bereid voedsel en dranken, zoals thee en koffie, verbeteren.

  7. Waardeverhoging van de Woning: De installatie van een waterontharder kan een verkoopbaarheidspunt zijn en de waarde van je woning verhogen, vooral in gebieden met notoir hard water.

Kortom, het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning kan niet alleen de dagelijkse levenskwaliteit verbeteren, maar ook bijdragen aan de langetermijnwaarde en het onderhoud van de woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Kade streeft naar duurzaamheid, met de nieuwste fase van stoere stadswoningen uitgerust met zonnepanelen en bodemwarmte. Deze energieneutrale woningen zorgen voor lage energiekosten, met de luxe van moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en koeling, en mogelijkheden voor elektrische laadpalen. Wonen in De Kade betekent kiezen voor een milieuvriendelijke levensstijl zonder in te boeten op comfort.


Collectief voordeel met de buren

In De Kade bieden we een unieke kans voor collectief voordeel. Door samen met uw buren te kiezen voor een waterontharder, kunt u genieten van speciale aanbiedingen en kortingen. Dit collectieve initiatief bevordert niet alleen de gemeenschapszin maar levert ook economisch voordeel op voor elke bewoner.


Waterontharder in Maassluis

Voor de bewoners van De Kade in Maassluis is het nu de perfecte tijd om te overwegen een waterontharder te installeren. Met onze expertise en lokale aanwezigheid kunnen we een naadloze integratie van waterontharders in uw nieuwe woning garanderen. Geniet van zacht water, lagere energierekeningen en een duurzamer huishouden in de prachtige omgeving van De Kade.

Kies voor een leven in harmonie met de natuur en moderne gemakken in De Kade Maassluis, en maak uw woonervaring compleet met een waterontharder.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page