top of page

Nieuwbouw de omloop Leeuwensteyn

Welkom bij De Omloop Leeuwensteyn, een uniek nieuwbouwproject dat de ideale combinatie biedt van stedelijke allure en natuurlijke rust. Gelegen in Leeuwesteyn, dicht bij de historische binnenstad van Utrecht, biedt dit project ruime en duurzame woningen voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe start met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Ontdek de Nieuwbouwwijk De Omloop

De Omloop Leeuwensteyn onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en locatie. De architectuur weerspiegelt een stoere art-decostijl, geïnspireerd op de Utrechtse binnenstad, terwijl de binneninrichting focust op gezelligheid en gemeenschappelijkheid met een uitgestrekte binnentuin. Dit project, ontwikkeld door AM projectontwikkeling en verkocht door Beumer Nieuwbouw, omvat 44 herenhuizen, eengezinswoningen en appartementen in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Met de focus op circulariteit en duurzaamheid loopt De Omloop voorop in de ontwikkeling van moderne, groene stedelijke woonruimtes.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Investeren in een waterontharder bij intrek in een nieuwbouwwoning biedt meerdere voordelen:

  • Verlengde Levensduur van Apparaten: Door het elimineren van kalkaanslag werken huishoudelijke apparaten efficiënter en gaan ze langer mee.

  • Minder Schoonmaakwerk: Minder kalkaanslag betekent ook minder tijd besteed aan het schoonmaken van badkamers en keukens.

  • Zachter Water voor Huid en Haar: Zachter water kan helpen bij het verminderen van droge huid en haar, en verbetert de werking van zeep en shampoo.

  • Energiebesparing: Apparaten zoals boilers en warmtewisselaars werken efficiënter zonder de isolerende laag van kalk, wat leidt tot energiebesparing.

  • Waardeverhoging van uw Woning: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging voor potentiële kopers, mocht u besluiten te verhuizen.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

De Omloop Leeuwensteyn is een toonbeeld van duurzaam wonen. De wijk is ontworpen met een focus op biodiversiteit en milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en technieken. De waterontharder sluit naadloos aan bij deze visie door het watergebruik efficiënter en milieuvriendelijker te maken, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk van de woningen.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoners van De Omloop Leeuwensteyn kunt u genieten van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer huishoudens zich inschrijven, hoe groter de korting die kan oplopen tot €300. Dit is een geweldige manier om als gemeenschap samen te werken aan een duurzamer leven en tegelijkertijd te besparen.


Waterontharder in Leeuwensteyn

De aanwezigheid van kalk in het water varieert per regio in Nederland, en hoewel Leeuwensteyn veel voordelen biedt, kan het water hier kalk bevatten. Een waterontharder biedt de beste oplossing voor zacht en zuiver water, essentieel voor een comfortabele en duurzame levensstijl.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder? Schrijf u dan in en profiteer van aanzienlijke kortingen. Hoe meer buurtbewoners deelnemen, hoe hoger de korting per huishouden.

De Omloop Leeuwensteyn is niet alleen een plaats om te wonen, het is een kans om deel uit te maken van een innovatieve en duurzame gemeenschap. Met de voordelen van een waterontharder zorgt u voor een optimaal wooncomfort vanaf dag één.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page