top of page

Nieuwbouw De Veldspring Strijen

Welkom bij De Veldspring, een prachtig nieuwbouwproject in Strijen dat de perfecte balans tussen landelijk wonen en de nabijheid van de Randstad biedt. Ontwikkeld met een visie op kwaliteit en duurzaamheid, belooft De Veldspring een thuis te zijn waar elke bewoner zich welkom en comfortabel voelt.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Veldspring

De Veldspring onderscheidt zich door zijn diversiteit aan woningtypes en de nadruk op duurzaam en ruimtelijk wonen. Van KoopStart woningen voor starters tot ruime twee-onder-een-kapwoningen aan het water, elke bewoner vindt hier zijn droomhuis. De ontwikkeling is een samenwerking tussen HW Wonen en Zwaluwe Bouw, gericht op het creëren van een levendige gemeenschap voor huurders, starters, doorstromers en senioren. Het project kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen, veel groen, en hoge raampartijen die zorgen voor lichte en energie-efficiënte woningen. De verkoop van dit project is in handen van makelaar Marquis.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  • Bescherming van apparatuur: Vanaf dag één voorkomt een waterontharder kalkaanslag op huishoudelijke apparaten, wat hun levensduur verlengt.

  • Energie-efficiëntie: Minder kalkaanslag betekent een efficiëntere warmteoverdracht, wat resulteert in lagere energierekeningen.

  • Zachter water: Geniet van zachter water dat vriendelijker is voor huid en haar, een must-have in een nieuwe woning.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zachter water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en kostenbesparing.

  • Verhoging van wooncomfort: Algemene verbetering van de waterkwaliteit in huis zorgt voor een aangenamer woonklimaat.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Veldspring staat synoniem voor duurzaam wonen. Het gebruik van duurzame materialen en de focus op energie-efficiëntie weerspiegelen de milieubewuste benadering van dit project. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsdoelen door de efficiëntie van watergebruikende apparaten te verhogen en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen te verminderen, wat leidt tot minder milieu-impact.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van De Veldspring kunt u profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen kortingen oplopen tot wel €300,- per installatie. Deel deze informatie in uw buurtgroepsapp, bespreek het met uw buren of tijdens de buurtborrel en profiteer samen van dit unieke aanbod.


Waterontharder in Strijen

Het water in Strijen, net als in de rest van Nederland, bevat kalk. Hoewel de hardheid per regio kan variëren, biedt een waterontharder overal een oplossing voor dit probleem. Het zorgt voor zachter water, wat leidt tot een aangenamer wooncomfort en besparingen op lange termijn.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder in De Veldspring? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Mis deze kans niet om samen met uw buren te genieten van alle voordelen die een waterontharder te bieden heeft.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page