top of page

Nieuwbouw De Witte Tulp Hillegom

Welkom bij De Witte Tulp Hillegom, een nieuwbouwproject dat staat voor duurzaamheid, comfort en gemeenschapszin. Dit project is een creatie van de gerespecteerde projectontwikkelaar Van Rhijnbouw, en wordt in de markt gezet door de deskundige verkoopmakelaar Heemskerk Makelaardij. Samen brengen zij een woonervaring die zowel modern als in harmonie met de natuur is.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Witte Tulp

In het hart van Hillegom ligt De Witte Tulp, een wijk die zich onderscheidt door haar unieke karakter en een breed scala aan woningtypen. Van intieme eengezinswoningen tot luxueuze appartementen, er is voor ieder wat wils. Van Rhijnbouw en Heemskerk Makelaardij hebben samengewerkt om een wijk te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hedendaagse duurzaamheidseisen.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Behoud van Nieuwe Apparaten: In een nieuwbouwhuis zijn apparaten nog onaangetast door kalk. Een waterontharder beschermt deze apparaten, verlengt hun levensduur en zorgt voor betere prestaties.

  2. Duurzaamheid en Minder Energieverbruik: Minder kalkaanslag resulteert in minder energiegebruik en een vermindering van het gebruik van schoonmaakmiddelen.

  3. Verhoogd Comfort: Zacht water verbetert de algehele huishoudelijke ervaring, van douchen tot de afwas.

  4. Huidvriendelijk: Zacht water is zachter voor de huid, vooral belangrijk voor mensen met huidproblemen.

  5. Langere Levensduur van Leidingen: Vermindert de kans op kalkopbouw en verlengt de levensduur van leidingen.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoningen De Witte Tulp

Duurzaamheid staat centraal in De Witte Tulp. Deze woningen zijn ontwikkeld met het oog op energie-efficiëntie, mogelijk gemaakt door technologieën zoals zonnepanelen en warmtepompen. De toevoeging van een waterontharder past perfect binnen deze duurzaamheidsvisie, aangezien het de werking van waterverbruikende apparaten optimaliseert en een groenere leefwijze bevordert.


Collectief Voordeel voor Bewoners van De Witte Tulp

Als toekomstige bewoner van De Witte Tulp kunt u profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Door samen te werken, kunnen bewoners genieten van substantiële kortingen die kunnen oplopen tot €300 per huishouden. Bespreek deze mogelijkheid met uw buren, deel het in de lokale groepsapp, of breng het ter sprake tijdens wijkbijeenkomsten om het voordeel te maximaliseren.


Waterontharder in Hillegom

Kalkrijk water is een bekend verschijnsel in Nederland, en Hillegom vormt hierop geen uitzondering. Een waterontharder is de optimale oplossing om de waterkwaliteit in uw huis te verbeteren, onafhankelijk van de lokale kalkniveaus.


Inschrijven voor Collectief Voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve korting op waterontharders in De Witte Tulp? Laat uw gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page