top of page

Nieuwbouw Het Carré van Westergouwe Gouda

Welkom in Het Carré van Westergouwe, een unieke nieuwbouwwijk in Gouda, gerealiseerd door BPDinWestergouwe in samenwerking met verkoopmakelaar De Pater. Deze wijk onderscheidt zich door haar innovatieve carrévormige opzet van diverse woningtypes, van kadewoningen tot appartementen, alle omgeven door groen en water. De bouw, gestart in januari 2023, doorloopt verschillende fasen met de oplevering gepland in de zomer van 2024. Elke woning belichaamt modern wonen, ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Carré van Westergouwe

Het Carré van Westergouwe zet sterk in op duurzaamheid. De wijk is geheel gasloos, met warmtepompen en zonnepanelen die bijdragen aan een lage ecologische voetafdruk. De huizen zijn volledig geïsoleerd en ontworpen als nul-op-de-meterwoningen, wat betekent dat ze zelf hun energie opwekken en weinig tot geen afhankelijkheid van fossiele brandstoffen hebben. Dit hypermoderne concept past perfect in de visie van een toekomstbestendige wijk.


Innovatie en Duurzaamheid in het Carré van Westergouwe"

Het Carré van Westergouwe, een project ontwikkeld door BPDinWestergouwe, is meer dan alleen een woonwijk; het is een symbool van innovatief en duurzaam wonen. Een plek waar groen, water, en stedelijke charme samenkomen in een unieke, creatieve gemeenschap, zorgvuldig vormgegeven door de toonaangevende projectontwikkelaar. Met de expertise van verkoopmakelaar De Pater, biedt deze wijk een ongeëvenaarde woonervaring. Beleef wonen op een nieuwe manier in deze karakteristieke wijk – wees erbij, of zoals we zeggen: Be there or be square!


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in Het Carré van Westergouwe biedt meerdere voordelen:

  1. Bescherming van nieuwe apparatuur: Vermindert kalkaanslag, wat de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengt.

  2. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter, wat bijdraagt aan lagere energiekosten.

  3. Verbeterd comfort: Zacht water is beter voor huid en haar.

  4. Duurzaamheid: Minder chemisch gebruik bij het reinigen van apparatuur en sanitair.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Het Carré van Westergouwe kunnen profiteren van een collectieve korting op waterontharders. Hoe meer bewoners deelnemen, hoe hoger de korting, die kan oplopen tot wel €300,- per huishouden.


Waterontharder in Gouda

In Gouda is de investering in een waterontharder een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Het verbetert de levenskwaliteit en draagt bij aan het behoud van huishoudelijke apparaten.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting wordt per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page