top of page

Nieuwbouw Het Fortuyn van Voorschoten

Welkom in het nieuwbouwproject "Het fortuyn van Voorschoten" – een uitzonderlijke woonomgeving die luxe, comfort en natuur harmonieus combineert. Dit prachtige project, gelegen in de rustgevende omgeving van Voorschoten, biedt een unieke levensstijl die perfect past bij diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe start in een moderne en duurzame thuisbasis.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het fortuyn van Voorschoten

"Het fortuyn van Voorschoten" onderscheidt zich door zijn parkachtige opzet met lommerrijke lanen en plantsoenen, waar de natuur een prominente rol speelt. Het project, ontwikkeld door Niersman B.V. en verkocht door makelaar Alphina, is verdeeld over twee fasen, waarbij alle 96 koopwoningen al verkocht zijn. Deze wijk is niet alleen een lust voor het oog dankzij de gedetailleerde, klassiek geïnspireerde architectuur, maar biedt ook een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen met tal van speelplekken en community spaces.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Investeren in een waterontharder in "Het fortuyn van Voorschoten" biedt meerdere voordelen, vooral voor nieuwbouwwoningen:

  • Verlenging levensduur van apparaten: Nieuwe huishoudelijke apparaten functioneren optimaal in een kalkvrije omgeving, waardoor ze minder snel slijten.

  • Energie-efficiëntie: Apparaten zoals boilers en wasmachines werken efficiënter zonder de opbouw van kalk, wat leidt tot energiebesparing.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water zorgt voor een betere smaak, zachter voor de huid en minder irritaties.

  • Minder schoonmaakkosten: Vermindert de noodzaak voor agressieve schoonmaakmiddelen, wat weer kosten bespaart.

  • Waardeverhoging van uw woning: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging voor potentiële kopers mocht u besluiten te verkopen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat centraal in "Het fortuyn van Voorschoten". De wijk maakt gebruik van natuurlijke infiltratiesystemen zoals wadi's om wateroverlast tegen te gaan en bevordert de biodiversiteit met een rijkdom aan flora en fauna. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsmissie door het verminderen van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen en het optimaliseren van watergebruik in uw huishouden.


Collectief voordeel met de buren

Als toekomstige bewoners van "Het fortuyn van Voorschoten" kunt u profiteren van collectieve voordelen bij de aankoop van een waterontharder. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen we significante kortingen realiseren, die kunnen oplopen tot €300,- per huishouden. Deel deze informatie met uw buren tijdens buurtborrels of via een groepsapp om zoveel mogelijk interesse te verzamelen.


Waterontharder in Voorschoten

Voorschoten, zoals veel regio's in Nederland, heeft te maken met kalkrijk water. Dit kan variëren per locatie, maar de constante is dat kalkafzetting overal voorkomt. Een waterontharder in Voorschoten is dus geen overbodige luxe maar een noodzakelijke stap om de kwaliteit van uw leefomgeving te waarborgen en uw apparaten te beschermen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder? Laat uw gegevens achter om deel te nemen aan deze groepsaankoop. Hoe groter de groep, hoe groter uw voordeel!

In "Het fortuyn van Voorschoten" gaat u niet alleen een woning, maar een compleet nieuwe levensstijl tegemoet. Een plek waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan, verrijkt met alle voordelen van moderne faciliteiten zoals een waterontharder. Welkom thuis.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page