top of page

Nieuwbouw Het verborgen geheim

Welkom bij Het Verborgen Geheim, een baanbrekend nieuwbouwproject in Rotterdam dat een nieuwe dimensie geeft aan stedelijk wonen. Met zijn unieke combinatie van duurzaamheid, historisch besef, en moderne leefbaarheid, biedt deze wijk een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in het hart van de dynamische Waalhaven, op Heijplaat, herdefinieert Het Verborgen Geheim wat het betekent om in harmonie met zowel de natuur als de bruisende stad te leven.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het verborgen geheim

Het Verborgen Geheim, een creatie van projectontwikkelaar Van Omme & De Groot en vakkundig in de markt gezet door Ooms Makelaars, vertegenwoordigt een zeldzame kans om deel uit te maken van Rotterdam zijn geschiedenis en toekomst. Dit project bestaat uit circa 170 gasloze, nul-op-de-meter koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in fases zijn gerealiseerd. Elk huis is ontworpen om evenveel energie op te wekken als het verbruikt, waardoor deze wijk een pionier is op het gebied van duurzaam wonen in Rotterdam.

De architectuur van de woningen is zorgvuldig afgestemd op de historische bouwstijl van Heijplaat, met een ruime opzet en veel groen. Dit zorgt voor een veilige, levendige gemeenschap waar kinderen vrij kunnen spelen en buren elkaar kunnen ontmoeten.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder installeren in Het Verborgen Geheim biedt verschillende voordelen:

  • Langere levensduur van apparatuur: Voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten efficiënter werken en langer meegaan.

  • Minder schoonmaakwerk: Vermindert kalkvlekken op sanitair en in de keuken, wat schoonmaken makkelijker maakt.

  • Zachter voor huid en haar: Hard water kan de huid uitdrogen en het haar dof maken. Zacht water helpt dit voorkomen.

  • Energiebesparing: Apparaten zoals boilers en koffiemachines werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat energie bespaart.

  • Milieuvriendelijk: Minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat beter is voor het milieu.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Het Verborgen Geheim staat synoniem voor duurzaam wonen. De nul-op-de-meter woningen zijn een toonbeeld van hoe moderne technologieën kunnen leiden tot een zelfvoorzienende levensstijl. Een waterontharder sluit naadloos aan bij deze duurzame filosofie door het verminderen van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen en het bevorderen van een efficiënter energiegebruik.


Collectief voordeel met de buren

De aanschaf van een waterontharder biedt een unieke kans voor bewoners van Het Verborgen Geheim om te profiteren van collectieve voordelen. Door gezamenlijk op te treden, kunnen bewoners genieten van significante kortingen, wat de installatie van een waterontharder nog aantrekkelijker maakt. Deel deze kans in de buurtapp of tijdens gemeenschappelijke evenementen en geniet samen van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Rotterdam

Rotterdam, met zijn diverse regio's en waterhardheid, profiteert enorm van de installatie van waterontharders. In Het Verborgen Geheim, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, biedt een waterontharder de perfecte aanvulling op een milieuvriendelijke levensstijl, terwijl het de kwaliteit van leven verhoogt.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de collectieve aankoop van een waterontharder en wilt u profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt? Laat uw gegevens achter om meer informatie te ontvangen over hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst in Het verborgen geheim, terwijl u tegelijkertijd geniet van zachter water in uw nieuwe thuis.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page