top of page

Nieuwbouw Het Zuiderhof Rotterdam

Welkom in Het Zuiderhof, een frisse wind in het hart van Vreewijk, Rotterdam. Deze nieuwbouwwijk biedt een harmonieuze mix van groene ruimtes, multiculturele dynamiek, en een gemoedelijke sfeer die je direct thuis doet voelen. Ontdek de laatste 83 eengezinswoningen, elk ontworpen met uw geluk in gedachten. Bent u klaar om uw geluk in Het Zuiderhof te vinden?

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Zuiderhof

In de bruisende wijk Vreewijk in Rotterdam, vindt u Het Zuiderhof, een project dat zich onderscheidt door zijn unieke aanbod aan woningtypen: Parkwoningen, Tuinwoningen en Delftse Stoepwoningen. Deze zorgvuldig ontworpen huizen voldoen aan de behoeften van een breed scala aan bewoners, van starters en jonge gezinnen tot tweeverdieners. Met Ooms, een verkoopmakelaar bekend om zijn betrouwbaarheid en deskundigheid, en Impactvastgoed, een projectontwikkelaar met een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid, staat Het Zuiderhof garant voor een hoogwaardige woonervaring.

Deze nieuwbouwwijk is niet alleen een plek om te wonen, maar een gemeenschap waar warmte en verbondenheid centraal staan. Het Zuiderhof is een levendige toevoeging aan Rotterdam-Zuid, waar groen, ruimte en diversiteit samenkomen. De betrokkenheid van Impactvastgoed in de ontwikkeling van dit project zorgt ervoor dat elk aspect van de wijk zorgvuldig is doordacht, van de inrichting van de openbare ruimtes tot de architecturale details van elke woning. Ooms, als verkoopmakelaar, brengt deze visie tot leven door toekomstige bewoners te verbinden met hun ideale thuis in deze veelbelovende nieuwe wijk.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Bescherming van Apparaten: In een nieuwbouwhuis zijn uw apparaten nog nieuw en onaangetast door kalk. Een waterontharder beschermt ze vanaf dag één.

  2. Langere Levensduur: Verleng de levensduur van uw huishoudelijke apparaten door kalkopbouw te voorkomen.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  4. Huid- en Haarverzorging: Zacht water is zachter voor uw huid en haar, een subtiele luxe in uw dagelijks leven.

  5. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Met zacht water heeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat kosten bespaart en beter is voor het milieu.


Duurzaamheid in Het Zuiderhof

Het Zuiderhof zet zich in voor duurzaamheid, niet alleen door de groene inrichting van de wijk maar ook door te kiezen voor duurzame bouwmaterialen en energie-efficiënte oplossingen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen en het verlagen van het energieverbruik.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoner van Het Zuiderhof kunt u profiteren van een collectieve korting op waterontharders. Hoe meer buren deelnemen, hoe groter de korting – tot wel €300! Bespreek dit tijdens de buurtborrel of deel het in de wijk-groepsapp.


Waterontharder in Rotterdam

Rotterdam, net als veel andere regio's in Nederland, kent een zekere mate van kalk in het water. Een waterontharder is de beste oplossing om uw huis kalkvrij te houden, wat bijdraagt aan een langere levensduur van uw apparaten en een duurzamere levensstijl.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel? Laat uw gegevens achter en sluit u aan bij de groeiende groep geïnteresseerden. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting per huishouden!


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

7

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page