top of page

Nieuwbouw Krekenbos Zuidland

Welkom bij Krekenbos in Zuidland, een bijzondere nieuwbouwlocatie waar de droom van ruim en groen wonen werkelijkheid wordt. Dit unieke project ligt prachtig genesteld tussen uitgestrekte polders en idyllische landschappen, slechts enkele minuten verwijderd van zowel de bruisende steden als de rustgevende stranden van Oostvoorne en Rockanje. Ontwikkeld door Haagsebaan Vastgoed, in samenwerking met Stevast en Nissevast, biedt Krekenbos een diversiteit aan woningtypen – van rijwoningen tot vrijstaande huizen – allen ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse behoeften van comfort en duurzaamheid. Ooms Makelaars staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar uw toekomstige thuis in deze schilderachtige omgeving.

Ontdek de nieuwbouwwijk Krekenbos

Krekenbos is niet zomaar een woonwijk; het is een zorgvuldig gepland woonparadijs dat harmonieus opgaat in de natuurlijke omgeving van Zuidland. Het project, een afronding van het grotere woongebied Kreken van Nibbeland, omvat circa 140 woningen en 10 vrije kavels. Elke fase van de ontwikkeling is ontworpen met het oog op variëteit en kwaliteit, van de architectuur tot de landschapsinrichting. De verkoop van deze prachtige woningen is in handen van Ooms Makelaars, terwijl Stevast Ontwikkeling zorgt voor een naadloze realisatie van het bouwproject.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwe woning in Krekenbos biedt talloze voordelen, waaronder:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Door vanaf dag één een waterontharder te gebruiken, voorkomt u kalkaanslag in apparaten zoals wasmachines en vaatwassers, wat leidt tot een langere levensduur en minder onderhoud.

  • Efficiëntie in watergebruik: Zachter water verbetert de werking van zeep en detergenten, waardoor u minder producten nodig heeft en minder water verbruikt.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Een waterontharder zorgt voor zachter water, wat beter is voor uw huid en haar.

  • Energiebesparing: Apparatuur werkt efficiënter zonder kalkaanslag, wat resulteert in een lagere energierekening.

  • Toename van het wooncomfort: Zacht water draagt bij aan een comfortabeler woonklimaat.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat centraal in Krekenbos. Het project is ontworpen met groene ruimtes, energiezuinige materialen en moderne bouwtechnieken die bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk. Door het toevoegen van een waterontharder verhoogt u de duurzaamheid van uw woning nog verder. Dit systeem draagt bij aan een verminderd gebruik van schoonmaakmiddelen en energie, wat essentieel is voor het behoud van onze planeet.


Collectief voordeel met de buren

Er is een unieke kans voor de bewoners van Krekenbos om gezamenlijk een waterontharder aan te schaffen en zo te profiteren van substantiële kortingen. Door als een groep op te treden, kunnen de kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Deze actie biedt een perfecte gelegenheid om tijdens buurtbijeenkomsten zoals de buurtborrel uw nieuwe buren te ontmoeten en samen te werken aan een duurzamere toekomst.


Waterontharder in Zuidland

In Zuidland, zoals in vele regio's in Nederland, bevat het water natuurlijk kalk. Dit kan variëren in hoeveelheid maar is overal aanwezig. Een waterontharder installeren is de beste oplossing om de kwaliteit van uw leidingwater aanzienlijk te verbeteren en de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel? Vul hieronder uw gegevens in om deel te nemen aan deze geweldige aanbieding. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is uw kans om niet alleen te investeren in uw thuis, maar ook in de gemeenschap van Krekenbos.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page