top of page

Nieuwbouw Landgoed de Hoven in Rotterdam

Welkom op Landgoed De Hoven, de nieuwste woonparel aan de rand van Rotterdam, ontwikkeld door de gerenommeerde BVR Groep en in samenwerking met verkoopmakelaar Hulstkamp Makelaars. Deze prachtige nieuwbouwwijk biedt 70 luxe terrasappartementen te midden van een weelderig parklandschap van maar liefst 25 hectare. Hier ontmoeten comfort, groen en stadsleven elkaar op harmonieuze wijze.

Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwoning op kun je genieten van talloze voordelen, en een van de slimme keuzes die je kunt maken, is de installatie van een waterontharder. Hier zijn enkele redenen waarom dit het perfecte moment is om voor een waterontharder te kiezen:

  • Kalkvrije apparaten: Een waterontharder zorgt ervoor dat al je huishoudelijke apparaten vrij blijven van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van je apparaten en zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

  • Optimale waterkwaliteit: Met zacht water geniet je van heerlijk zacht en schoon water voor al je dagelijkse behoeften, zoals douchen, wassen en schoonmaken.

  • Milieubewust: Het gebruik van een waterontharder draagt bij aan duurzaamheid, omdat je minder reinigingsmiddelen en energie nodig hebt voor je huishoudelijke taken.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op Landgoed De Hoven. De moderne nieuwbouwappartementen zijn voorzien van state-of-the-art voorzieningen, zoals zonnepanelen en energiezuinige isolatie, waardoor je een kleinere ecologische voetafdruk hebt en bespaart op je energierekening.


Collectief voordeel met de buren

Op Landgoed De Hoven kun je niet alleen genieten van luxe wonen, maar ook van een gemeenschap van gelijkgestemde bewoners. Samen met je buren kun je profiteren van collectieve aanbiedingen, zoals de installatie van waterontharders, waardoor de kosten lager zijn en iedereen kan genieten van de voordelen.


Waterontharder in Rotterdam

Met de keuze voor een waterontharder in je nieuwe woning op Landgoed De Hoven, zorg je ervoor dat je dagelijks kunt genieten van zacht, kalkvrij water in een van de meest prestigieuze nieuwbouwwijken van Rotterdam. Voor meer informatie over deze collectieve aanbieding en de mogelijkheden om de voordelen van een waterontharder te ervaren, neem contact op met verkoopmakelaar Hulstkamp Makelaars. Kies voor comfort, duurzaamheid en luxe in Landgoed De Hoven. Welkom thuis!


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

8

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page