top of page

Nieuwbouw Noorderduin Monster

Welkom in Noorderduin, een unieke woonervaring in Monster, waar de zeebries en het gevoel van vrijheid dagelijks te ervaren zijn. Dit nieuwbouwproject, gerealiseerd door BPD met de verkoopexpertise van Olsthoorn Makelaars, biedt een mix van moderne 2-onder-1-kapwoningen en rijwoningen, geïnspireerd door de charmante stijl van 'The Hamptons'.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Noorderduin

Noorderduin, een prestigieus project ontwikkeld door BPD, onderscheidt zich door haar prachtige ligging vlak achter de duinen, met directe nabijheid tot recreatiegebied Madestein en de stranden van Monster. Deze wijk, met haar unieke en eigentijdse opzet, is ontworpen om een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid te bevorderen, waarbij privé- en openbare ruimtes naadloos in elkaar overgaan. De architectuur, een ode aan kustwoningen met lichte tinten, kenmerkende raampartijen en onderhoudsarme gevels, weerspiegelt de sfeer van een ontspannen kustleven. Voor de verkoop en meer informatie over dit exclusieve woonproject kunt u terecht bij Olsthoorn Makelaars, die bekend staan om hun deskundige en persoonlijke benadering in de vastgoedmarkt.


Voordelen van een Waterontharder in Noorderduin

  1. Langer behoud van apparatuur: Nieuwe woningen betekenen nieuwe apparatuur. Een waterontharder voorkomt kalkaanslag, waardoor jouw apparaten langer meegaan.

  2. Energie-efficiëntie: Minder kalkaanslag betekent efficiëntere verwarmingssystemen en lagere energiekosten.

  3. Zachter water voor huid en haar: Ervaar de voordelen van zacht water voor persoonlijke verzorging.

  4. Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zachter water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

  5. Behoud van woningwaarde: Een waterontharder draagt bij aan het onderhoud en de waarde van je nieuwe huis.


Duurzaamheid in Noorderduin

Noorderduin zet sterk in op duurzaamheid, met energiezuinige woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtenet. Een waterontharder sluit perfect aan bij deze duurzame visie door het verminderen van energieverbruik en chemische schoonmaakmiddelen.


Collectief Voordeel met de Buren

Door samen te werken met je buren, kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van een waterontharder. Deel deze informatie in de groepsapp of tijdens buurtbijeenkomsten en bespaar tot €300,-.


Waterontharder in Monster

De regio Monster heeft, net als veel andere delen van Nederland, te maken met kalkrijk water. Een waterontharder biedt hier de ideale oplossing voor en zorgt voor een aangenamer huishouden.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel? Laat je gegevens achter om deel te nemen aan deze groepsaankoop. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

5

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page