top of page

Nieuwbouw Ons Dorp Hardinxveld-Giessendam


Welkom bij het nieuwste pareltje in Hardinxveld-Giessendam: Ons Dorp. Dit nieuwbouwproject belooft een unieke woonervaring waarin de charme van het dorpse leven naadloos gecombineerd wordt met moderne wooncomfort. Hier vindt u een thuis waar nostalgie en toekomst hand in hand gaan.

Ontdek de nieuwbouwwijk Ons dorp

Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam is een nieuwbouwwijk die zich onderscheidt door zijn unieke ligging en opzet. De wijk biedt een diversiteit aan woningtypes, geschikt voor een breed publiek, van starters tot senioren, waardoor iedereen zich hier thuis kan voelen. Het project is tot stand gekomen door de inspanningen van projectontwikkelaar Gebroeders Blokland, met een scherp oog voor duurzaamheid en gemeenschapszin. De verkoop van de woningen wordt begeleid door de deskundige makelaar Alblasserwaard, die toekomstige bewoners met raad en daad bijstaat. Het project is opgedeeld in verschillende fases, zodat er geleidelijk een levendige gemeenschap ontstaat.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder in uw nieuwe woning in Ons Dorp biedt talloze voordelen:

  • Verlengde levensduur van apparaten: Kalkaanslag kan de efficiëntie en levensduur van huishoudelijke apparaten aanzienlijk verminderen. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze apparaten kalkvrij blijven, waardoor ze langer meegaan.

  • Minder schoonmaakwerk: Minder kalkaanslag betekent ook minder tijd besteed aan het schoonmaken van kranen, douchekoppen en andere oppervlakken.

  • Zachter voor huid en haar: Zacht water kan helpen bij het verminderen van huidirritaties en maakt haar zachter en makkelijker te beheren.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lager energieverbruik en dus een lagere energierekening.

  • Betere smaak van water: Zacht water kan een verbetering van de smaak van het drinkwater opleveren, wat ten goede komt aan koffie, thee, en gekookt voedsel.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Ons Dorp legt een sterke nadruk op duurzaamheid, met energiezuinige bouwmaterialen en groene energieoplossingen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsdoelen door het energieverbruik van huishoudelijke apparaten te verlagen en de levensduur ervan te verlengen, waardoor minder afval wordt geproduceerd.


Collectief voordeel met de buren

De bewoners van Ons Dorp hebben de unieke kans om te profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Deel deze informatie in de groepsapp van de wijk, bespreek het met uw buren, of breng het ter sprake tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Hardinxveld - Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam, net als in de rest van Nederland, bevat het water kalk. De hoeveelheid kalk kan per regio verschillen, maar de oplossing blijft hetzelfde: een waterontharder. Dit systeem zorgt voor zachter water, wat talloze voordelen heeft voor uw huishouden en levensstijl.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder in Ons Dorp? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe meer buren zich aansluiten, hoe groter de korting voor iedereen. Mis deze kans niet om samen met uw nieuwe gemeenschap te genieten van de voordelen van zacht water.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page