top of page

Nieuwbouw Parktriangel Waddinxveen

Welkom bij Parktriangel Waddinxveen, een moderne en duurzame woonwijk die alles biedt wat u zoekt in een nieuwe leefomgeving. Ontwikkeld door Schippers Architectuur en verkocht door Koppes Makelaardij, is Parktriangel een toonbeeld van stedelijke planning en gemeenschapsvorming. Laten we de unieke aspecten van deze wijk verkennen en ontdekken waarom het de perfecte plek is om een nieuwe woning te betrekken.

Ontdek de nieuwbouwwijk Parktriangel

arktriangel is meer dan alleen een woonwijk; het is een levendige gemeenschap die is ontworpen met het oog op comfort, gemak en duurzaamheid. Met een diversiteit aan woningtypes, variërend van huur- en koopwoningen tot vrije kavels, is er voor elk wat wils. De architectuur, geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl, creëert een charmante en sfeervolle omgeving die wordt versterkt door de groene lanen en meanderende straten.

Wat Parktriangel echt uniek maakt, is de aandacht voor detail en de focus op het creëren van een inclusieve en leefbare omgeving. Met een eigen treinstation, scholen, medische voorzieningen, een winkelcentrum en diverse sport- en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, biedt de wijk alle benodigde voorzieningen voor een comfortabel en actief leven. De ontwikkeling van Parktriangel is het resultaat van nauwe samenwerking tussen projectontwikkelaars, architecten en lokale overheden, wat heeft geresulteerd in een goed doordachte en weloverwogen woonomgeving.

Parktriangel Waddinxveen is ontwikkeld door Schippers Architectuur en wordt verkocht door Koppes Makelaardij. Deze samenwerking heeft geleid tot een wijk die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam, met aandacht voor alle aspecten van het moderne leven. Het project wordt ontwikkelt door bpd.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals Parktriangel biedt een waterontharder tal van voordelen die uw woongenot kunnen verbeteren:

  • Verlengde levensduur van apparaten: Door kalkaanslag te voorkomen, blijven uw huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines, langer goed werken, waardoor u geld bespaart op reparatie- en vervangingskosten.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water is vriendelijker voor uw huid en haar, en zorgt voor een betere smaak van drinkwater. Het minimaliseert ook irritaties aan de huid en behoudt de kleur van uw kleding.

  • Energiebesparing: Door kalkaanslag te voorkomen, kunnen warmwatersystemen efficiënter werken, wat resulteert in lagere energierekeningen en een verminderde milieubelasting.

  • Minder schoonmaakwerkzaamheden: Zacht water zorgt voor schonere en glanzendere oppervlakken, waardoor u minder tijd en geld hoeft te besteden aan schoonmaakmiddelen.

  • Milieuvriendelijkheid: Door het verminderen van de vraag naar chemische reinigingsmiddelen draagt u bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Met de bouw van uw nieuwe woning in volle gang, is dit het perfecte moment om te investeren in een waterontharder en te profiteren van al deze voordelen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Parktriangel staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Met energiezuinige woningen, groene ruimtes en een focus op het verminderen van de ecologische voetafdruk, streeft de wijk naar een gezonde en leefbare omgeving voor huidige en toekomstige generaties. Een waterontharder draagt bij aan dit streven door het verminderen van de vraag naar chemische reinigingsmiddelen en het bevorderen van een efficiënter gebruik van water en energie.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van Parktriangel kunt u profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door samen met uw buren interesse te tonen en u in te schrijven voor deze gezamenlijke aanbieding, kunt u kortingen ontvangen die kunnen oplopen tot wel €300,- per huishouden. Verspreid het nieuws in de buurt en moedig uw medebewoners aan om deel te nemen aan deze voordelige regeling tijdens buurtbijeenkomsten, via de groepsapp of gewoon tijdens een informeel gesprek.


Waterontharder Waddinxveen

In Waddinxveen en andere regio's in Nederland kan kalk in het water een probleem vormen voor huishoudens. Met een waterontharder kunt u dit probleem effectief aanpakken en genieten van zacht en kalkvrij water. Of u nu in Parktriangel of elders in Waddinxveen woont, een waterontharder biedt tal van voordelen voor uw huishouden.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden zal zijn. Schrijf u vandaag nog in en profiteer samen met uw buren van dit voordelige aanbod.

Parktriangel Waddinxveen biedt niet alleen een nieuw thuis, maar ook een gemeenschap waarin duurzaamheid, comfort en samenwerking centraal staan. Wacht niet langer en maak deel uit van deze bloeiende wijk!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

37

Geïnteresseerd

16

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page