top of page

Nieuwbouw Poeldijk

Welkom bij Nieuwbouw Poeldijk, een prachtige nieuwe ontwikkeling in de gemeente Westland. Deze nieuwbouwwijk biedt een perfecte combinatie van modern wonen en natuurlijke omgeving, met het strand op korte afstand en diverse voorzieningen binnen handbereik. Ontdek de unieke charme van deze wijk en waarom het een ideale plek is om je nieuwe thuis te maken.

Ontdek de nieuwbouwwijk Nieuwbouw Poeldijk

Nieuwbouw Poeldijk is een ambitieus project van BPD Gebiedsontwikkeling, met verkoopmakelaar Olsthoorn Makelaars. De wijk bestaat uit ongeveer 365 duurzame woningen, verdeeld over drie verschillende wijken: Poeldijk Dorp, De Groene Kreken en De Blauwe Kreken. Poeldijk Dorp en De Groene Kreken zijn inmiddels opgeleverd en bewoond, terwijl De Blauwe Kreken nog volop in ontwikkeling is.

Wat deze nieuwbouwwijk uniek maakt, is de combinatie van modern comfort en een groene leefomgeving. Alle woningen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van de nieuwste energiezuinige installaties, zoals bodemwarmtepompen. Dit betekent niet alleen een comfortabele woonervaring, maar ook lagere energiekosten. Daarnaast biedt de wijk een ontspannen leefomgeving met alle nodige voorzieningen in de buurt, ideaal voor gezinnen en mensen die willen genieten van een rustige, maar goed bereikbare woonlocatie.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in je nieuwbouwwoning in Poeldijk biedt tal van voordelen. Hier zijn vijf redenen waarom dit de perfecte aanvulling is op je nieuwe huis:

  • Bescherming van apparaten: Nieuwe huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en boilers blijven langer efficiënt en gaan langer mee zonder de ophoping van kalk.

  • Minder schoonmaakwerk: Minder kalkaanslag op kranen, douchewanden en tegels betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.

  • Zachtere huid en haar: Douchen met zacht water voelt prettiger aan en is beter voor je huid en haar, waardoor ze minder droog en beschadigd raken.

  • Minder gebruik van schoonmaak- en wasmiddelen: Zacht water vereist minder zeep en wasmiddel voor hetzelfde schoonmaakresultaat, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu.

  • Verhoogde woningwaarde: Een waterontharder kan de waarde van je woning verhogen, aangezien toekomstige kopers de voordelen van zacht water zullen waarderen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoningen

Nieuwbouw Poeldijk is een toonbeeld van duurzame ontwikkeling. De woningen zijn ontworpen zonder gasaansluiting en voorzien van de nieuwste energiezuinige technologieën, zoals bodemwarmtepompen en zonnepanelen. Deze maatregelen dragen bij aan een lagere CO2-uitstoot en verminderen je energierekening aanzienlijk.

Een waterontharder draagt ook bij aan duurzaamheid. Door de levensduur van huishoudelijke apparaten te verlengen, verminder je de behoefte aan vervanging en daarmee de afvalproductie. Bovendien betekent minder gebruik van schoonmaakmiddelen en wasmiddelen dat er minder schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen.


Collectief voordeel met de buren

Inwoners van Nieuwbouw Poeldijk kunnen profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel €300 per huishouden. Bespreek dit met je buren tijdens buurtborrels, deel het in de wijkapp of organiseer een informatiebijeenkomst om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken.


Waterontharder in Poeldijk

In heel Nederland is kalk in het water een veelvoorkomend probleem, en Poeldijk is geen uitzondering. Hoewel de hoeveelheid kalk kan variëren per regio, zorgt hard water overal voor dezelfde problemen: kalkaanslag op apparaten en oppervlakken, verhoogd energieverbruik en een minder aangename douche-ervaring. De beste oplossing voor deze problemen is de installatie van een waterontharder, die het kalk uit het water filtert en zo al deze negatieve effecten voorkomt.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in Nieuwbouw Poeldijk? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Profiteer van deze kans om je nieuwe huis nog comfortabeler en duurzamer te maken!

Samen met je buren kun je genieten van de voordelen van zacht water in je prachtige nieuwe woning. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe een waterontharder je leven kan verbeteren.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page