top of page

Nieuwbouw Quarterbras Badhoeverdorp

Quatrebras Park, de meest prachtige buurt in Badhoevedorp, biedt een unieke kans om groots te wonen in een groene omgeving, slechts een steenworp verwijderd van Amsterdam. Deze nieuwbouwwijk omvat ruim 1.200 woningen verdeeld over drie deelgebieden: Quatrebras Park, Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. De wijk is ontworpen met oog voor ruimte, rust, en duurzaamheid, en biedt diverse woningtypen, van statige rijwoningen tot riante villa's.

Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwoning is het ideale moment aangebroken om te investeren in een waterontharder. Met een waterontharder genieten bewoners van kalkvrij water, wat betekent dat al hun apparaten en leidingen beschermd blijven tegen de schadelijke effecten van kalkaanslag. Dit zorgt niet alleen voor een verlengde levensduur van huishoudelijke apparaten, maar ook voor een betere waterkwaliteit voor dagelijkse taken zoals douchen en afwassen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Quatrebras staat bekend om zijn duurzaamheid. De nieuwbouwwijk is ontworpen met respect voor het milieu en biedt een groene en parkachtige omgeving met brede lanen, majestueuze bomen en ruime tuinen. Het gebruik van klassieke materialen in de architectuur van de woningen draagt bij aan de duurzame uitstraling van de wijk. Een waterontharder past perfect in dit plaatje van duurzaam wonen, omdat het niet alleen de levensduur van apparaten verlengt, maar ook de hoeveelheid schoonmaakproducten vermindert, wat goed is voor het milieu.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Quatrebras hebben de mogelijkheid om gezamenlijk te profiteren van een collectieve aanbieding voor waterontharders. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kans is op kortingen tot wel €300,- per huishouden. Deel deze kans met je buren via de groepsapp van de wijk en profiteer samen van dit voordeel.


Waterontharder in Badhoeverdorp

Ook buiten Quatrebras is een waterontharder een slimme investering in Badhoevedorp. Met de groeiende interesse in duurzaamheid en waterkwaliteit is het aanschaffen van een waterontharder een stap in de goede richting voor huishoudens in de stad.

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in Quatrebras Park? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden wordt. Samen kunnen we genieten van kalkvrij water en een duurzame leefomgeving in Quatrebras.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page