top of page

Nieuwbouw Rosa Barendrecht


In de Vrouwenpolder ontluikt een prachtig nieuw woongebied: ROSA. Deze wijk biedt een roosachtige woonervaring te midden van een royaal opgezette omgeving vol groen, met een divers aanbod aan huizen en appartementen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Rosa in Barendrecht

Ontdek de betoverende nieuwbouwwijk Rosa in Barendrecht, waar een harmonieuze mix van moderne woningen naadloos samenvloeit met tijdloze charme en dorpse gezelligheid. In deze groene oase bloeien 125 prachtige woningen en appartementen, ontworpen om aan elke levensstijl te voldoen. Met een rijk aanbod dat varieert van 23 tussenwoningen, 5 rijwoningen, 12 hoekwoningen, 14 tweekappers, 6 levensloopwoningen, 10 penthouses tot 12 tweekamerappartementen en 43 driekamerappartementen, biedt Rosa een thuis voor iedereen – van jonge gezinnen tot senioren die comfortabel willen genieten van hun gouden jaren.


Duurzaamheid in Rosa Barendrecht

In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en comfort, zijn alle woningen in Rosa energiezuinig, voldoen ze aan de hoogste milieu- en energienormen, en ademen ze de sfeer van de jaren '30. Deze nieuwbouwwijk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor het dagelijks leven, met de verkoop die deze december van start gaat. Woning kopen in Barendecht via funda.


Waterontharder nieubouwwijk Rosa Barendrecht

Om het leven in Rosa nog aangenamer te maken, zijn we verheugd een exclusieve collectieve aanbieding voor waterontharders aan te kondigen. Deze systemen zijn een onmisbare toevoeging aan uw huis, die niet alleen het water verzacht en daarmee de levensduur van uw apparaten verlengt, maar ook de esthetische schoonheid van uw badkamer en keuken behoudt door het verminderen van kalkaanslag.


Collectieve aanbieding

Als toekomstige bewoner van Rosa kunt u profiteren van dit collectieve aanbod, waarmee u kunt genieten van alle voordelen die een waterontharder biedt tegen een speciale, gereduceerde prijs. Dit is onze manier om bij te dragen aan een gezonde, comfortabele en duurzame levensstijl in Rosa.

Mis deze kans niet om onderdeel te worden van een unieke woonervaring. Voor meer informatie over onze waterontharders en hoe u uw plek in deze schitterende nieuwbouwwijk kunt veiligstellen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.


Waterontharder Barendrecht

De charme van wonen in de nieuwbouwwijk Rosa in Barendrecht wordt nog verder verhoogd door aandacht te besteden aan de kwaliteit van het water dat door de leidingen van uw nieuwe thuis stroomt. Met een gemeten waterhardheid van 8,5 dH in de regio Barendrecht, is het water hier aan de hardere kant, wat betekent dat het relatief veel mineralen zoals calcium en magnesium bevat. Deze mineralen kunnen leiden tot kalkaanslag, wat nadelige effecten heeft op huishoudelijke apparaten, leidingen, en zelfs persoonlijke verzorging.


Het integreren van een waterontharder in uw Barendrechtse woning is daarmee geen overweging meer, maar een essentiële stap. Zachter water verlengt niet alleen de levensduur van uw apparaten en sanitaire voorzieningen door de vorming van kalkaanslag te verminderen, maar het verbetert ook uw persoonlijke comfort. Denk aan een zachtere huid en haar na elke douche en een smaakverbetering van het water dat u drinkt.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

10

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page