top of page

Nieuwbouw Schoemaker plantage Delft

Welkom in Schoemaker Plantage, een uniek nieuwbouwproject in Delft dat moderne wonen herdefinieert. Gelegen tegenover de TU Delft, brengt dit project u dichter bij de natuur met zijn ruime parken en waterpartijen, terwijl het stadsleven slechts op 10 minuten fietsafstand ligt. De ligging biedt Schoemaker Plantage een divers aanbod van woningen in de Klinkerbuurt en Grasbuurt, beide omringd door weelderig groen en ontworpen voor een optimale levenskwaliteit.

Ontdek de nieuwbouwwijk Schoemaker Plantage

Schoemaker Plantage is niet zomaar een woonwijk. Het is een visie op stedelijk wonen, vermengd met de rust en ruimte van de natuur. Met twee unieke buurten, Klinkerbuurt en Grasbuurt, biedt dit project een verscheidenheid aan woningtypen: van hof woningen en royale rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. Elke buurt heeft zijn eigen karakter, verbonden door een centraal groen hart dat fungeert als het kloppende hart van de gemeenschap. De wijk wordt Ontwikkeld door AM en gepresenteerd door Olsthoorn Makelaars.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder in uw nieuwe woning in Schoemaker Plantage biedt vele voordelen:

  • Langere levensduur van apparaten: Zacht water voorkomt kalkaanslag, wat de efficiëntie en levensduur van huishoudelijke apparaten ten goede komt.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water is zachter voor uw huid en haar, en verbetert de algehele waterkwaliteit in uw huis.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalkaanslag, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Minder gebruik van schoonmaakmiddelen: Met zacht water heeft u minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

  • Verhoging van uw woningwaarde: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging aan uw huis die de waarde kan verhogen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Schoemaker Plantage zet in op duurzaamheid, met een focus op groen wonen. De wijk is ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, met veel aandacht voor groene ruimtes en waterbeheer. Een waterontharder draagt hier verder aan bij door het verbruik van chemische schoonmaakmiddelen te verminderen en de energie-efficiëntie te verhogen.


Collectief voordeel met de buren

Binnen Schoemaker Plantage kunt u profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Samenwerking binnen de wijk kan leiden tot significante kortingen, waardoor u en uw buren kunnen genieten van de voordelen van zacht water tegen een lagere prijs. Deel deze mogelijkheid in de wijk app of tijdens een buurtborrel om samen te profiteren.


Waterontharder in Delft

Delft, zoals veel steden in Nederland, kent het probleem van hard water. Dit kan op de lange termijn leiden tot inefficiëntie en schade aan uw huishoudelijke systemen. Een waterontharder biedt de perfecte oplossing, ongeacht de hardheid van het water in uw regio, en zorgt voor een constante toevoer van zacht water in uw huis.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Heeft u interesse in een collectieve aankoop van een waterontharder in Schoemaker Plantage? Laat dan uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Mis deze kans niet om bij te dragen aan een duurzame en comfortabele leefomgeving!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page