top of page

Nieuwbouw Spoorpark Mijdrecht

Spoorpark Mijdrecht belooft een unieke woonervaring te bieden op het terrein van het voormalige station van Mijdrecht. Deze nieuwe wijk combineert historische charme met moderne leefbaarheid en duurzaamheid, ideaal voor hen die op zoek zijn naar een harmonieuze balans tussen natuur en stedelijke voorzieningen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Spoorpark

Spoorpark is een groen en duurzaam ontworpen wijk die haar historische spoorwegverleden eer aan doet. Met een scala aan woningtypes - van eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s en appartementen - biedt Spoorpark voor ieder wat wils. De wijk is ontwikkeld door Vida makelaar en wordt verkocht door Bolton groep, met oog voor detail en respect voor de rijke geschiedenis van het gebied. De ontwikkeling van de wijk gebeurt in fases, waardoor bewoners stap voor stap deel worden van deze nieuwe gemeenschap.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in Spoorpark biedt verschillende voordelen:

  • Bescherming van huishoudelijke apparaten: Voorkom vroegtijdige slijtage door kalkaanslag, ideaal voor de splinternieuwe apparatuur in nieuwbouwhuizen.

  • Energiebesparing: Efficiëntere verwarming van water doordat kalkopbouw in boilers en leidingen wordt voorkomen.

  • Minder schoonmaakkosten: Verminder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen door minder kalkvlekken op sanitair en tegels.

  • Verlengde levensduur van sanitair: Voorkom kalkaanslag op kranen en douchekoppen, wat bijdraagt aan het behoud van hun optimale functie en uitstraling.

  • Algeheel comfort: Zachter water is beter voor de huid en kan bijdragen aan een aangenamer gevoel na het douchen of baden.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Spoorpark is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. Groene ruimtes en het behoud van historische structuren verrijken de ecologische waarde van de wijk. De installatie van een waterontharder sluit hier naadloos op aan door de vermindering van chemisch afval en het optimaliseren van water- en energieverbruik in elke woning.


Collectief voordeel met de buren

In Spoorpark hebben bewoners de mogelijkheid om collectief een waterontharder aan te schaffen, wat kan resulteren in significante kortingen die oplopen tot €300 per huishouden. Door samen te werken binnen de gemeenschap, zoals tijdens buurtborrels of via de wijk-app, kunnen bewoners niet alleen besparen, maar ook de leefomgeving in hun nieuwbouwwijk verbeteren.


Waterontharder in Mijdrecht

In Mijdrecht, net zoals in de rest van Nederland, bevat het leidingwater kalk. Dit kan variëren per regio, maar de problemen die kalk veroorzaakt zijn universeel. Een waterontharder biedt de beste oplossing om deze problemen aan te pakken en om de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter om deel uit te maken van deze unieke kans. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe groter uw voordeel zal zijn.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page