top of page

Nieuwbouw Tuinbuurt Vrijlandt Rotterdam

Welkom in Tuinbuurt Vrijlandt, de nieuwste parel in Rotterdam waar binnenkort de deuren open gaan voor de gelukkige bewoners. Dit project, een samenwerking tussen TW3 makelaardij en Ballast Nedam Development, brengt een frisse wind in het concept van stedelijk wonen met een groene ziel.

Ontdek de nieuwbouwwijk Tuinbuurt Vrijlandt

Tuinbuurt Vrijlandt onderscheidt zich door een unieke combinatie van duurzaamheid en gemeenschapsgevoel, geworteld in de rijke traditie van de Nederlandse tuindorpen. Met een divers aanbod aan woningtypen, van charmante rijwoningen tot luxe vrijstaande huizen, biedt deze wijk voor elk wat wils. Het project is ontwikkeld door Ballast Nedam Development en wordt met trots aangeboden door verkoopmakelaar TW3, die samen een buurt hebben gecreëerd die niet alleen groen is door de vele bomen, heggen en struiken, maar ook door de duurzame benadering van wonen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  • Levensduur apparatuur: Een waterontharder in je nieuwe woning betekent dat je huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine, vaatwasser, en waterkoker langer meegaan doordat ze kalkvrij blijven.

  • Energiebesparing: Kalkaanslag zorgt voor minder efficiëntie bij het verwarmen van water, dus met een waterontharder bespaar je op energiekosten.

  • Minder schoonmaaktijd: Minder kalkaanslag betekent ook minder tijd besteed aan het schoonmaken van badkamer en keuken.

  • Zachtere huid en haar: Zacht water is beter voor je huid en haar, waardoor je minder last hebt van droogheid.

  • Duurzaamheid: Minder zeep- en schoonmaakmiddelgebruik draagt bij aan een lagere milieubelasting.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Tuinbuurt Vrijlandt zet de standaard voor duurzaam wonen met energieneutrale, gasloze woningen voorzien van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Een waterontharder past perfect binnen deze filosofie door het verminderen van zeepgebruik en de verlaging van de energiekosten, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheidsmissie van de wijk.


Collectief voordeel met de buren

Als toekomstige bewoner van Tuinbuurt Vrijlandt heb je de unieke kans om samen met je buren te profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Door je als gemeenschap te organiseren, kun je niet alleen genieten van alle voordelen die een waterontharder biedt, maar ook van een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot €300,-. Deel deze informatie in de buurtapp, tijdens buurtborrels, of gewoon over de heg met je toekomstige buren.


Waterontharder in Rotterdam

In Rotterdam, net als in de rest van Nederland, varieert de hardheid van het water per regio. Met een waterontharder verzeker je jezelf van zacht water, wat bijdraagt aan een duurzamer huishouden, langere levensduur van je apparaten en een aangenamere leefomgeving.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je meedoen aan het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder in Tuinbuurt Vrijlandt? Laat je gegevens achter en sluit je aan bij de groeiende groep bewoners die kiest voor een duurzamere en comfortabelere leefomgeving. Samen maken we Tuinbuurt Vrijlandt niet alleen groener en gezelliger, maar ook duurzamer.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

4

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page