top of page

Nieuwbouw Vossepolder Hillegom

Ontdek de charme van Vossepolder, een groene oase midden in de kleurrijke Bollenstreek. Deze nieuwe woonwijk in Hillegom is ontworpen met een dorpse uitstraling, ruime opzet en kleinschalig karakter. Duurzaamheid staat hier centraal, zowel in de buurt als in de woningen zelf.

Ontdek de nieuwbouwwijk Vossepolder

In de charmante Bollenstreek ligt Vossepolder, een nieuwbouwwijk die uitblinkt met haar diversiteit aan woningen: van moderne appartementen en gezellige twee-onder-een-kapwoningen tot luxe watervilla's en statige vrijstaande villa's. Elke woning is een toonbeeld van duurzaamheid en comfort, met een focus op energiezuinigheid, gasloze faciliteiten en optimale isolatie. Dit resulteert in een gezond binnenklimaat en draagt bij aan een milieuvriendelijke levensstijl.

De ontwikkeling van Vossepolder is een harmonieuze samensmelting van visie en vakmanschap, gerealiseerd in verschillende fases. Heemborgh, als toonaangevende verkoopmakelaar, en Hillegom, als innovatieve projectontwikkelaar, hebben gezamenlijk deze unieke wijk tot stand gebracht. Hun expertise en inzet vormen de kern van dit project, resulterend in een wijk die niet alleen een thuis biedt, maar ook een duurzame toekomst belichaamt.

Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  • Langere Levensduur van Apparaten: Nieuwe woningen betekenen nieuwe apparaten. Een waterontharder voorkomt kalkaanslag, waardoor uw apparaten langer meegaan.

  • Zachter Water: Ervaar zachter water dat vriendelijker is voor huid en haar.

  • Energiebesparing: Minder kalkaanslag betekent efficiënter werkende verwarmingsapparatuur.

  • Minder Reinigingsmiddelen Nodig: Zachter water zorgt ervoor dat zeep en shampoo beter werken, waardoor u minder nodig heeft.

  • Behoud van Nieuwbouwvoordelen: Installeer een waterontharder bij oplevering om direct van deze voordelen te genieten.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Vossepolder zet sterk in op duurzaamheid. Dit is terug te zien in de energiezuinige opzet van de woningen en de wijk zelf. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verminderen van zeep- en energieverbruik en het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten.


Collectief voordeel met de buren

Door samen met uw buren een waterontharder aan te schaffen, kunt u profiteren van collectieve kortingen die kunnen oplopen tot €300. Bespreek deze mogelijkheid in de buurtapp, tijdens buurtborrels of met uw buren.


Waterontharder in Hillegom

Kalk in water is een landelijk fenomeen, maar varieert per regio. In Hillegom biedt een waterontharder de ideale oplossing voor het verminderen van kalkaanslag, wat resulteert in zachter water en efficiënter functionerende huishoudelijke apparaten.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder? Laat uw gegevens achter om deel te nemen aan deze aanbieding. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page