top of page

Nieuwbouw Wilgenwende Dordrecht

Welkom in De Wilgenwende, een schilderachtige wijk gelegen aan de zuidelijke rand van Dordrecht. Dit nieuwbouwproject belooft een thuis te bieden aan een divers publiek, variërend van (jonge) gezinnen tot ouderen die de voorkeur geven aan patiowoningen en appartementen. Met een focus op groen en de aanleg van een inmiddels volwassen park, biedt De Wilgenwende meer dan alleen een dak boven het hoofd; het biedt een levensstijl.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Wilgenwende

De Wilgenwende, omgeven door groen en met een architectuur die de jaren '30 stijl en herenboerderijen uit Dordt weerspiegelt, biedt een breed scala aan woningen. De wijk is ontwikkeld door AM en met OZP als verkoopmakelaar met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van leven, waarbij het groene park centraal staat als de groene oase van de wijk. Met diverse deelgebieden zoals Wilgendaal, Wilgenweide, en Wilgenveld, die deels zijn opgeleverd of nog in aanbouw zijn, vindt elke bewoner een plek die bij zijn of haar levensfase past.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het integreren van een waterontharder in uw nieuwe woning in De Wilgenwende brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Bescherming van apparatuur: Voorkom kalkaanslag op huishoudelijke apparaten, waardoor deze efficiënter werken en een langere levensduur hebben.

  • Verbeterde persoonlijke verzorging: Zacht water is beter voor uw huid en haar, en biedt een luxueus gevoel bij het douchen of baden.

  • Energiebesparing: Apparaten zoals boilers en koffiemachines werken efficiënter zonder de weerstand van kalk, wat resulteert in lagere energiekosten.

  • Minder gebruik van schoonmaakmiddelen: Zacht water schuimt beter, waardoor u minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig heeft, goed voor zowel uw portemonnee als het milieu.

  • Een slimme investering: Een waterontharder installeren in de bouwfase is een slimme investering die bijdraagt aan de waardevermeerdering van uw woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Wilgenwende zet in op duurzaam wonen met een focus op groen en energie-efficiëntie. De integratie van een waterontharder sluit hier perfect op aan door het verbruik van energie en schoonmaakmiddelen te verminderen, wat bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoners van De Wilgenwende kunt u profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Door de handen ineen te slaan, kunnen de kortingen oplopen tot wel €300,- per huishouden. Bespreek de mogelijkheden in de groepsapp van uw wijk of tijdens een buurtborrel en geniet samen van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Dordrecht

In Dordrecht, zoals in veel regio's in Nederland, is kalk in het water een bekend probleem. Een waterontharder biedt hier de perfecte oplossing voor. Ongeacht de hardheid van het water in uw regio, zorgt een waterontharder voor constante kwaliteit van zacht water in uw huis.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het benutten van een collectieve aanbieding voor een waterontharder in De Wilgenwende? Laat uw gegevens achter om deel te nemen aan dit voordeel. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Wacht niet langer en investeer vandaag nog in een waterontharder voor uw nieuwe woning!

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page