top of page

Nieuwbouw Zuytland Simonshaven

Welkom bij Zuytland Buiten in Simonshaven, een idyllische oase van rust en natuur. Dit unieke nieuwbouwproject biedt een exclusieve kans om te wonen in prachtig vormgegeven, vrijstaande villa’s met een typisch Hollandse uitstraling. Het project, een samenwerking tussen Du Buf Makelaardij en Zeelenberg Architectuur, belooft niet alleen een thuis, maar een ware vakantie-ervaring, het hele jaar door.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Zuytland Buiten Simonshaven

Ontdek de Nieuwbouwwijk Zuytland Buiten Simonshaven

Zuytland Buiten onderscheidt zich door zijn unieke locatie: direct aan het vaarwater van de Stompaardse Plas, omringd door weelderige rietkragen en schilderachtige strandjes. De villa's, variërend van de 4P Kuifduiker Comfort tot de 4P Rietzanger Comfort, zijn ideaal voor zowel recreatie als permanente bewoning. Zeelenberg Architectuur heeft met zijn visie een perfecte harmonie gecreëerd tussen luxe en natuur, terwijl Du Buf Makelaardij zorgt voor een naadloze koopervaring.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Levensduur van Apparaten: Nieuwbouwwoningen hebben nieuwe apparatuur; een waterontharder verlengt deze levensduur door kalkaanslag te voorkomen.

  2. Energie-efficiëntie: Minder kalk betekent efficiëntere verwarmingselementen, wat resulteert in lagere energiekosten.

  3. Waterkwaliteit: Geniet van zachter water voor een betere huid- en haarverzorging.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen: Zachter water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat kosten bespaart en milieuvriendelijker is.

  5. Waardevermeerdering van uw Woning: Een waterontharder is een waardevolle toevoeging aan uw nieuwe huis in Zuytland Buiten.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Zuytland Buiten is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, van energie-efficiënte bouwmethoden tot ecologisch verantwoorde landschapsinrichting. Een waterontharder draagt bij aan deze visie door de ecologische voetafdruk van huishoudens te verkleinen, dankzij het verminderde gebruik van schoonmaakmiddelen en lagere energieverbruik.


Collectief Voordeel met de Buren

Een unieke kans in Zuytland Buiten: profiteer van collectieve kortingen op waterontharders. Hoe meer buren meedoen, hoe hoger de korting – tot wel €300! Deel deze kans in de wijk-groepsapp, bespreek het met de buren of tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Simonshaven

Simonshaven, net als veel Nederlandse regio's, kent water met een zekere mate van kalk. Een waterontharder in uw Zuytland Buiten villa is de oplossing voor zachter water, wat bijdraagt aan een comfortabeler en duurzamer huishouden.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Interesse in collectieve korting voor een waterontharder in Zuytland Buiten? Laat uw gegevens achter en ontdek hoe groepsaankoop niet alleen leidt tot besparingen, maar ook tot een hechtere gemeenschap in deze prachtige wijk.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page