top of page

Waterontharder
Rotterdam

Woont u in regio Rotterdam en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs (onder de rook van Rotterdam) u graag bij!

In Rotterdam is het water tamelijk hard. Het kraanwater in Rotterdam en omstreken bevat dus vrij veel kalk. Wellicht ziet u dit terug door de kalkaanslag op uw kraan, koffiezetapparaat of ervaart u de hardheid van het water tijdens het douchen. Door een waterontharder in uw woning in Rotterdam te installeren kunt u dit probleem verhelpen!

Erasmusbrug rotterdam.jpg

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Wij zijn gevestigd naast Rotterdam, namelijk in Berkel en Rodenrijs;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Rotterdam zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Rotterdam zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Het maakt dus niet uit of u woont in bijvoorbeeld Blijdorp, het Centrum, Kralingen, Katendrecht, Delfshaven, Hillegersberg, Kop van Zuid, Slinge of Zuidplein.

 

Wij zijn graag uw lokale installatiepartner van een waterontharder bij u thuis.

Waarom een waterontharder in Rotterdam?

Veel van onze klanten in de omgeving van Rotterdam geven aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

In Rotterdam ligt de waterhardheid rond de 8,5 dH (Duitse Hardheid). Dit is tamelijk hard.

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar en een hardheid van 8,5 dH stroomt er jaarlijks zo'n 20 tot 22 kilo kalk door uw leidingen. Dat is veel!

Dit kan zich ophopen rondom uw verwarmingselementen, zich nestelen in uw koffiezetapparaat of wasmachine of aanslag geven op uw zonnepanelen.

Rotterdam waterontharder bordje.webp

Waterontharder kopen in Rotterdam?

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast begrijpelijk. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Wilt u een waterontharder kopen en woont u in regio Rotterdam? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf onder de rook van Rotterdam zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. We zijn immers bijna buren van elkaar!

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.

Dé waterontharder expert van Rotterdam

Wij van Z8-Waterontharders zijn al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van waterontharders in regio Rotterdam en omstreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waterontharder bij u thuis? 

✅ Neem contact met ons op voor vragen of mogelijkheden;

✅ Plan direct een vrijblijvende huis-aan-huis afspraak in.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page